Вітаю із Днем вчителя!

Свято – День вчителя можна сміливо назвати всенародним. Вчитель, викладач, освітянин –це навіть не професія, а визнання. Все своє життя ви присвячуєте нашому майбутньому – дітям, вкладаючи в них свою душу. Вчитель одна з відповідальних та найважливіших професій в Україні.Адже саме вчителя не тільки доносять до своїх учнів необхідні знання, але й виховують майбутніх громадян країни.
Справжній вчитель завжди із честю виконує почесну і благородну справу, результати якої не одразу побачити, що так важливі для суспільства. Ще древні зазначали: якщо зустрінеш гарних вчителів – вважай себе щасливцем. З навчання починається наш шлях в доросле життя, який стає вирішальним у виборі сфери діяльності та майбутньої професії. Перші вчителі залишаються в нашій пам`яті назавжди, бо разом з ними відбувається наше особистісне становлення .
В цей день від всього серця зичу вам із легкістю долати всі труднощі виховального процесу, більше терпіння, поваги від учнів та натхнення в утвердженні доброго, розумного та вічного серед ваших вихованців. Нехай кожний день наповнюється добрими, веселими та цікавими подіями, а учні радують вас своїми досягненнями та успіхами!
Бажаю вам здоров`я, миру,родинного благополуччя, добра, нових звершень та успіхів у всіх ваших справах!
Зі Святом!

Голова кам`янської міської організації ВО «Батьківщина» Олександр Плахотнік.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *