Рецепт дня: Рибний суп із сочевицею

Для приготування цієї ситної та легкої страви вам знадобляться найпростіші інгредієнти. Наваристий суп із риби та сочевиці неодмінно сподобається усій родині.

Інгредієнти:

  • риба – 300 гр;
  • сочевиця – 50 гр;
  • морква – 1 шт;
  • цибуля ріпчаста – 1 шт;
  • лимон – за смаком;
  • картопля – 3 шт;
  • помідор – 1 шт;
  • сіль, перець, кріп – за смаком.

Приготування:

1. Рибу, картоплю, цибулю і помідор вимити, почистити і нарізати кубиками.

2. Картоплю, рибу і сочевицю викласти в каструлю, залити холодною водою і довести до кипіння. Протягом 20 хвилин проварити, посолити та перемішати.

3. На сковорідці обсмажити цибулю, моркву та помідор. Додати в суп, проварити 10-15 хвилин, потім додати спеції або сіль, перемішати.

4. За 2 хвилини до закінчення приготування страви додати подрібнений кріп і сік лимона.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *