Для приготування цієї ситної та легкої страви вам знадобляться найпростіші інгредієнти. Наваристий суп із риби та сочевиці неодмінно сподобається усій родині.
Інгредієнти:
- риба – 300 гр;
- сочевиця – 50 гр;
- морква – 1 шт;
- цибуля ріпчаста – 1 шт;
- лимон – за смаком;
- картопля – 3 шт;
- помідор – 1 шт;
- сіль, перець, кріп – за смаком.
Приготування:
1. Рибу, картоплю, цибулю і помідор вимити, почистити і нарізати кубиками.
2. Картоплю, рибу і сочевицю викласти в каструлю, залити холодною водою і довести до кипіння. Протягом 20 хвилин проварити, посолити та перемішати.
3. На сковорідці обсмажити цибулю, моркву та помідор. Додати в суп, проварити 10-15 хвилин, потім додати спеції або сіль, перемішати.
4. За 2 хвилини до закінчення приготування страви додати подрібнений кріп і сік лимона.