Інгредієнти:
Приготування:
1. Рибу, картоплю, цибулю і помідор вимити, почистити і нарізати кубиками.
2. Картоплю, рибу і сочевицю викласти в каструлю, залити холодною водою і довести до кипіння. Протягом 20 хвилин проварити, посолити та перемішати.
3. На сковорідці обсмажити цибулю, моркву та помідор. Додати в суп, проварити 10-15 хвилин, потім додати спеції або сіль, перемішати.
4. За 2 хвилини до закінчення приготування страви додати подрібнений кріп і сік лимона.
В урочистостях взяв участь очільник міста Андрій Білоусов. "На початку листопада в Україні традиційно відзначається…
Центр соціальної підтримки ветеранів війни м. Кам'янське запрошує родини з дітьми з числа: членів сімей…
Анджеліна Джолі знову приїхала до України. Акторка була у Херсоні. Цю інформацію вже підтвердили джерела 24…
Незаконну переробку наркотичних рослин 26-річний чоловік організував на території приватного домоволодіння. Рослини конопель та вже…
Програма заходів у закладах культури міста Кам’янське з 5 по 12 листопада. Музей історії міста…
Виставку Богдана Лебедєва з Мирнограда «Очі» презентували у Бібліотеці ім. Т.Г. Шевченка. Він — юний…