Інгредієнти:
Приготування:
1. Рибу, картоплю, цибулю і помідор вимити, почистити і нарізати кубиками.
2. Картоплю, рибу і сочевицю викласти в каструлю, залити холодною водою і довести до кипіння. Протягом 20 хвилин проварити, посолити та перемішати.
3. На сковорідці обсмажити цибулю, моркву та помідор. Додати в суп, проварити 10-15 хвилин, потім додати спеції або сіль, перемішати.
4. За 2 хвилини до закінчення приготування страви додати подрібнений кріп і сік лимона.
Попри повітряні тривоги та виклики блекауту, співробітники Музею історії міста здійснюють монтаж виставки дитячої творчості…
У вівторок, 23 грудня, у Кам’янському на базі басейну “МіКомп” провели відкрите тренування з плавання…
Програма заходів у закладах культури міста Кам’янське з 24 по 31 грудня 2025 року. Музей…
23 грудня під час оперативної наради в ДЮСШ №3 було підбито підсумки навчально-тренувальної діяльності тренерів-викладачів…
Поліцейські м. Синельникове затримали зловмисників, які пограбували знайомого. Після конфлікту зловмисники заволоділи мобільним телефоном власника оселі…
"Міжнародна співпраця — це міст між країнами, по якому відбуваються обмін досвідом, розуміння особливостей ведення…