Печінка – дуже корисний і поживний продукт, який ми звикли використовувати в гарячих стравах. Однак не всі знають, що печінка є чудовим інгредієнтом для салатів і смачно поєднується з багатьма продуктами. Ми пропонуємо смачний рецепт салату з печінкою на “Делікатесний”.
Інгредієнти:
- Печінка – 400 г.
- Огірки солоні – 2 шт.
- Яйця – 3 шт.
- Борошно – 1 ст. л.
- Цидуля – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Часник – 2 зубчики.
- Соняшникова олія – 6 ст. л.
- Волоські горіхи – 40 г.
- Майонез – 3 ст. л.
- Сіль, перець за смаком.
1. Печінку нарізати соломкою, огірки і цибулю – півкільцями. Моркву натерти на крупній тертці, а часник розчавити.
2. У сковороді розігріти 2 ложки олії. Обсмажити печінку на середньому вогні 7-8 хвилин. Потім на сковороді з 2 ложками олії також обсмажте моркву і цибулю до готовності (7-10 хвилин).
3. Яйця збити з борошном і дрібкою солі. Посмажити на сковороді тонкі яєчні млинці по 2 хвилини з кожного боку. Перевертати млинці варто акуратно, щоб не порвати.
4. Згорнути яєчні млинці в рулети і нарізати тонкими смужками.
5. Волоські горіхи підрум’янити на сухій сковороді.
6. Збираємо салат. Скласти в миску смажену печінку, огірки, смажену цибулю з морквою, яєчні млинці, часник і горіхи. Поперчити і посолити, заправити салат майонезом.