Рецепт дня: Салат із печінкою “Делікатесний”

Печінка – дуже корисний і поживний продукт, який ми звикли використовувати в гарячих стравах. Однак не всі знають, що печінка є чудовим інгредієнтом для салатів і смачно поєднується з багатьма продуктами. Ми пропонуємо смачний рецепт салату з печінкою на  “Делікатесний”. 

Інгредієнти:

  • Печінка – 400 г.
  • Огірки солоні – 2 шт.
  • Яйця – 3 шт.
  • Борошно – 1 ст. л.
  • Цидуля – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Соняшникова олія – 6 ст. л.
  • Волоські горіхи – 40 г.
  • Майонез – 3 ст. л.
  • Сіль, перець за смаком.
Приготування:

1. Печінку нарізати соломкою, огірки і цибулю – півкільцями. Моркву натерти на крупній тертці, а часник розчавити.

2. У сковороді розігріти 2 ложки олії. Обсмажити печінку на середньому вогні 7-8 хвилин. Потім на сковороді з 2 ложками олії також обсмажте моркву і цибулю до готовності (7-10 хвилин).

3. Яйця збити з борошном і дрібкою солі. Посмажити на сковороді тонкі яєчні млинці по 2 хвилини з кожного боку. Перевертати млинці варто акуратно, щоб не порвати.

4. Згорнути яєчні млинці в рулети і нарізати тонкими смужками.

5. Волоські горіхи підрум’янити на сухій сковороді.

6. Збираємо салат. Скласти в миску смажену печінку, огірки, смажену цибулю з морквою, яєчні млинці, часник і горіхи. Поперчити і посолити, заправити салат майонезом.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *