Інгредієнти:
1. Печінку нарізати соломкою, огірки і цибулю – півкільцями. Моркву натерти на крупній тертці, а часник розчавити.
2. У сковороді розігріти 2 ложки олії. Обсмажити печінку на середньому вогні 7-8 хвилин. Потім на сковороді з 2 ложками олії також обсмажте моркву і цибулю до готовності (7-10 хвилин).
3. Яйця збити з борошном і дрібкою солі. Посмажити на сковороді тонкі яєчні млинці по 2 хвилини з кожного боку. Перевертати млинці варто акуратно, щоб не порвати.
4. Згорнути яєчні млинці в рулети і нарізати тонкими смужками.
5. Волоські горіхи підрум’янити на сухій сковороді.
6. Збираємо салат. Скласти в миску смажену печінку, огірки, смажену цибулю з морквою, яєчні млинці, часник і горіхи. Поперчити і посолити, заправити салат майонезом.
На урочистому відкритті побував міський голова Андрій Білоусов. "У селищі Карнаухівка відкрили памʼятний знак на…
Слідчі Дніпра повідомили про підозру 52-річному мешканцю міста за незаконний вилов риби та спробу надання…
Працівники ДБР у взаємодії з СБУ завершили досудове розслідування стосовно військовослужбовця одного з районних Територіальних центрів комплектування…
На Червоному Камені у Дніпрі літній чоловік стрибнув у воду в карʼєрі та зламав обидві…
Про це розповів міський голова Андрій Білоусов. "Відкрили на базі Молодіжної ради Кам’янського освітньо-ресурсний хаб…
Сьогодні, 1 липня, о 9.15 ворог завдав ракетного удару по населеному пункту Гуляйполе Дніпропетровської області.…