Інгредієнти:
1. Печінку нарізати соломкою, огірки і цибулю – півкільцями. Моркву натерти на крупній тертці, а часник розчавити.
2. У сковороді розігріти 2 ложки олії. Обсмажити печінку на середньому вогні 7-8 хвилин. Потім на сковороді з 2 ложками олії також обсмажте моркву і цибулю до готовності (7-10 хвилин).
3. Яйця збити з борошном і дрібкою солі. Посмажити на сковороді тонкі яєчні млинці по 2 хвилини з кожного боку. Перевертати млинці варто акуратно, щоб не порвати.
4. Згорнути яєчні млинці в рулети і нарізати тонкими смужками.
5. Волоські горіхи підрум’янити на сухій сковороді.
6. Збираємо салат. Скласти в миску смажену печінку, огірки, смажену цибулю з морквою, яєчні млинці, часник і горіхи. Поперчити і посолити, заправити салат майонезом.
У Кам’янському провели урочисту церемонію нагородження авторів шкільних проєктів, які стали переможцями конкурсу «Бюджет участі.…
Поліція допомагає мешканцям громади: евакуювали з прифронтового селища на Синельниківщини три родини з дітьми. Селище…
Упродовж 2024 року на блокпостах Павлограда затримали 52 військовослужбовців, які самовільно залишили місця несення служби.…
Голова облради Микола Лукашук розповів, чи виїжджати із прифронтових громад. "Отримую питання про те, залишатися чи…
Поліцейські повідомили про підозру зловмиснику за псевдозамінування мостів у Дніпрі. З хуліганських спонукань підозрюваний повідомив…
27 січня світ відзначив Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту – одну з найтрагічніших сторінок історії…