Інгредієнти:
1. Печінку нарізати соломкою, огірки і цибулю – півкільцями. Моркву натерти на крупній тертці, а часник розчавити.
2. У сковороді розігріти 2 ложки олії. Обсмажити печінку на середньому вогні 7-8 хвилин. Потім на сковороді з 2 ложками олії також обсмажте моркву і цибулю до готовності (7-10 хвилин).
3. Яйця збити з борошном і дрібкою солі. Посмажити на сковороді тонкі яєчні млинці по 2 хвилини з кожного боку. Перевертати млинці варто акуратно, щоб не порвати.
4. Згорнути яєчні млинці в рулети і нарізати тонкими смужками.
5. Волоські горіхи підрум’янити на сухій сковороді.
6. Збираємо салат. Скласти в миску смажену печінку, огірки, смажену цибулю з морквою, яєчні млинці, часник і горіхи. Поперчити і посолити, заправити салат майонезом.
17 квітня у Музеї історії міста Кам'янське відбулося відкриття першої персональної виставки живопису Анастасії Сокол…
У п'ятницю, 18 квітня, на Криворізькій трасі сталася серйозна дорожньо-транспортна пригода. Про це повідомляє "Відомо" з посиланням…
Наближається одне з найголовніших християнських свят – Воскресіння Христове. Як зазначили раніше в Дніпропетровській обласній військовій адміністрації, у…
У мережі з'явилася інформації про нібито таємне оновлення українського паспорта співачкою Ані Лорак, яка після…
Про проведення робіт повідомили на підприємстві Каметсталь. "Шановні мешканці Кам'янського! 21 квітня з 12:00 до…
Департаментом житлово-комунального господарства та будівництва Кам’янської міської ради за період з 11.04.2025 по 18.04.2025 було…