Інгредієнти:
Приготування:
1. Цибулю та часник потрібно очистити й подрібнити. Перебийте в блендері рибу, цибулю, часник і майонез – має вийти однорідна маса.
2. Додаємо спеції, а потім яйце і паніровку. Вимішуємо до однорідності та формуємо котлети.
3. Духовку розігріваємо до 200 градусів. Викладаємо на деко котлети і злегка змащуємо їх олією. Випікаємо близько півгодини до рум’яної скоринки.
Існує безліч помилок, через які котлети можуть не вийти. Так, дехто сумнівається, чи потрібне в рибні котлети яйце. Під час смаження чи запікання воно міцно зафіксує фарш.
Під час приготування не поспішайте занадто рано перевертати. Якщо на поверхні не буде щільної скоринки, то фарш може розвалитися. Ще однією причиною втрати форми може стати брак олії. У цьому разі котлети прилипнуть і це ускладнить взаємодію з ними.
Щоб фарш не був водянистим, варто обсмажувати цибулю перед додаванням у нього. Сирий овоч виділятиме сік, чого не скажеш про обсмажений. Якщо для фаршу ви використовували заморожену рибу, то обов’язково віджимайте зайву рідину.
Якщо ваш фарш уже рідкий, то з цим допоможе впоратися манка, панірування або трохи черствого хліба – вони вберуть зайве.
Як зробити котлети з минтая соковитими – просто додайте в них моркву, цибулю, молоко, сметану або вершки, а також трохи соди для розм’якшення.
Хлібозаводу №1 ТОВ «АГРОСС» м. Кам'янське на постійну роботу потрібні: з можливим бронюванням Водій 14000-19500…
В минулому номері ми розповідали, як музей єврейської громади Кам’янського зберігає пам’ять про жертв Голокосту…
Про це розповів міський голова Андрій Білоусов. "Сьогодні разом із заступницею начальника Дніпропетровської ОВА Іриною…
Жителька Кривого Рогу, яка разом з коханцем знімала порно з трирічною донькою, просила у суду…
Про епідемічну ситуацію розповів голова облради Микола Лукашук. За останній тиждень у Дніпропетровській області зафіксовано…
Українська співачка Віра Брежнєва 3 лютого відсвяткувала день народження. Знаменитості виповнилося 43 роки. Особливий день співачка провела…