Інгредієнти:
Приготування:
1. Цибулю та часник потрібно очистити й подрібнити. Перебийте в блендері рибу, цибулю, часник і майонез – має вийти однорідна маса.
2. Додаємо спеції, а потім яйце і паніровку. Вимішуємо до однорідності та формуємо котлети.
3. Духовку розігріваємо до 200 градусів. Викладаємо на деко котлети і злегка змащуємо їх олією. Випікаємо близько півгодини до рум’яної скоринки.
Існує безліч помилок, через які котлети можуть не вийти. Так, дехто сумнівається, чи потрібне в рибні котлети яйце. Під час смаження чи запікання воно міцно зафіксує фарш.
Під час приготування не поспішайте занадто рано перевертати. Якщо на поверхні не буде щільної скоринки, то фарш може розвалитися. Ще однією причиною втрати форми може стати брак олії. У цьому разі котлети прилипнуть і це ускладнить взаємодію з ними.
Щоб фарш не був водянистим, варто обсмажувати цибулю перед додаванням у нього. Сирий овоч виділятиме сік, чого не скажеш про обсмажений. Якщо для фаршу ви використовували заморожену рибу, то обов’язково віджимайте зайву рідину.
Якщо ваш фарш уже рідкий, то з цим допоможе впоратися манка, панірування або трохи черствого хліба – вони вберуть зайве.
Як зробити котлети з минтая соковитими – просто додайте в них моркву, цибулю, молоко, сметану або вершки, а також трохи соди для розм’якшення.
У Нікополі водієві, який збив дитину на пішохідному переході, повідомили про підозру. 12-річну дівчинку після…
1–2 жовтня у м. Кривий Ріг відбувся чемпіонат області зі стрибків на акробатичній доріжці. У…
3 жовтня на території Козацької церкви Святої Покрови у Кам'янському відбудеться святковий захід під назвою…
Павлоградські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який спричинив ДТП, внаслідок якого загинув пасажир. Після аварії…
Кінокомпанія 20th Century зробила несподівану заяву для всіх любителів легендарної родини Сімпсонів. Зокрема, Гомер, Мардж, Барт, Ліза та…
1 жовтня у Кам’янському міському ветеранському просторі пройшов шостий спортивно-патріотичний захід «Незламний народ незламної країни!»,…