Інгредієнти:
Приготування:
1. Філе промити, розділити вздовж на 6 слайсів. Накрити кожен шматочок плівкою і відбити молотком. Посипати сіллю та перцем.
2. Зробити начинку – сир “Моцарелла” натерти на тертці, змішати в ємності з крем-сиром “Філадельфія”. Додати нарізану зелену цибулю і тертий часник.
3. Із начинки скачати кульки, викласти на кожен шматочок філе. Поруч покласти шматочок свіжого помідора. Згорнути філе в рулет, обгорнути харчовою плівкою і покласти в морозилку.
На цьому етапі у вас має вийти 6 курячих рулетів із начинкою, обгорнутих плівкою.
4. Коли рулети охолонуть і будуть добре тримати форму, дістати їх із морозилки.
5. Розігріти на сковорідці олію і вершкове масло. Зробити кляр – яйце, сіль і паприка.
6. З курячого рулету зняти плівку, обгорнути кожен рулет спершу в борошно, потім у кляр, потім знову в борошно, у кляр, і тільки потім у сухарі Панко.
7. Обсмажити котлети по київськи з філе на пательні з двох боків до утворення скоринки. Викласти їх у форму для запікання, вистелену пергаментом, запікати в духовці 20 хвилин за 180 градусів.
Про це повідомив мер Андрій Білоусов. "Кам’янське отримало черговий гуманітарний вантаж для наших військових, соціально…
Трагічну новину повідомив міський голова Андрій Білоусов. "7 лютого в бою поблизу населеного пункту Черкаська…
Війська РФ як вдень, так і вночі продовжують скидати на Дніпропетровщину за допомогою дронів вибухонебезпечні…
11 лютого на базі СК «Прометей» був зіграний третій тур традиційного турніру з футзалу серед…
Кам'янською районною військовою адміністрацією постійно здійснюється контроль за дотриманням законності реалізації підакцизних груп товарів. Від…
Сьогодні вдень на лівобережжі Кам'янського довелося спостерігати таку картину: чоловік чи то обївся, чи то…