Оригінальний рецепт передбачає використання шести курячих ніжок, вагою по 200 г кожна. Однак замість цього можна використати шість стегон та шість гомілок. Цієї порції вистачить, щоб нагодувати шістьох людей.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Змішайте у велику миску всі інгредієнти для маринаду та перемішайте. У шматках курки зробіть надрізи, покладіть м’ясо до маринаду та добре перемішайте. Залиште маринуватись у холодильнику мінімум 30 хвилин.
2. Розігрійте духовку до 220C і вистеліть форму для запікання пергаментом. Викладіть курку у форму шкіркою догори в один шар. Залишками маринаду змастіть шматки.
3. Випікайте в духовці 35-40 хвилин до золотистого кольору. Зніміть жир з м’ясного соку, що залишився у формі, та перелийте його в окремий посуд. Подавайте поливши цим соком з пюре або зеленими овочами.
Про неї повідомив міський голова Андрій Білоусов. "Передали допомогу для наших кам’янчан, які несуть службу у…
13 вересня городян запрошують на унікальну подорож Кам’янським від ГО «Молода Бджола», управління молоді та…
Хід робіт перевірив міський голова Андрій Білоусов. "Приступили до будівництва чотирьох посадкових майданчиків на трамвайних…
5 вересня в камянській Бібліотеці ім. Т.Г. Шевченка відбулася лекція відомого фізика, випускника Технічного (нині…
Дія фільму відбувається у маленькому містечку поблизу Києва. Головні герої Тарас і Оля, після вечірки…
Члени новоствореного спортивного клубу «Кам'янське» гідно представили наше місто на престижному турнірі з бразильського джиу-джитсу…