Оригінальний рецепт передбачає використання шести курячих ніжок, вагою по 200 г кожна. Однак замість цього можна використати шість стегон та шість гомілок. Цієї порції вистачить, щоб нагодувати шістьох людей.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Змішайте у велику миску всі інгредієнти для маринаду та перемішайте. У шматках курки зробіть надрізи, покладіть м’ясо до маринаду та добре перемішайте. Залиште маринуватись у холодильнику мінімум 30 хвилин.
2. Розігрійте духовку до 220C і вистеліть форму для запікання пергаментом. Викладіть курку у форму шкіркою догори в один шар. Залишками маринаду змастіть шматки.
3. Випікайте в духовці 35-40 хвилин до золотистого кольору. Зніміть жир з м’ясного соку, що залишився у формі, та перелийте його в окремий посуд. Подавайте поливши цим соком з пюре або зеленими овочами.
Дорожньо-транспортна пригода сталася 7 липня близько 5:00 на автодорозі в Петриківському районі. За попередньою інформацією,…
У Криворізькому районі у криниці виявили повішеним чоловіка. Про це повідомляє "Відомо" з посиланням на "Свої. Кривий…
У Кривому Розі стався нещасний випадок - поїзд збив чоловіка. Про це передає "Відомо" з…
Поліцейські Дніпра затримали зловмисника, який до смерті побив батька. Внаслідок отриманих тілесних ушкоджень 72-річний чоловік…
Вранці 7 липня поблизу селища Петриківка Дніпровського району перекинувся двоповерховий пасажирський автобус. Надзвичайники за допомогою…
Ввечері 6 липня до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення, що на території одного з гаражних…