Оригінальний рецепт передбачає використання шести курячих ніжок, вагою по 200 г кожна. Однак замість цього можна використати шість стегон та шість гомілок. Цієї порції вистачить, щоб нагодувати шістьох людей.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Змішайте у велику миску всі інгредієнти для маринаду та перемішайте. У шматках курки зробіть надрізи, покладіть м’ясо до маринаду та добре перемішайте. Залиште маринуватись у холодильнику мінімум 30 хвилин.
2. Розігрійте духовку до 220C і вистеліть форму для запікання пергаментом. Викладіть курку у форму шкіркою догори в один шар. Залишками маринаду змастіть шматки.
3. Випікайте в духовці 35-40 хвилин до золотистого кольору. Зніміть жир з м’ясного соку, що залишився у формі, та перелийте його в окремий посуд. Подавайте поливши цим соком з пюре або зеленими овочами.
У Дніпропетровській області зникла 46-річна Алла Андрієнко. Жінка пішла з дому 16 жовтня у селі…
У Кам’янському розпочав роботу Центр денного догляду для дітей з інвалідністю, що мають підгрупу А.…
У Дніпропетровській області українські воїни звільнили село Єгорівка на Олександрівському напрямку від російських диверсійних груп.…
У Кам'янському розпочався чемпіонат міста з футзалу сезону 2025-2026 серед команд виробничих підприємств та аматорських…
У понеділок, 27 жовтня, на вулиці Коцюбинського сталась аварія. Там під колеса Dodge потрапив чоловік.…
З 27 жовтня по 2 листопада жовтня у Кам’янському пройдуть цікаві спортивні заходи, які зберуть…