Оригінальний рецепт передбачає використання шести курячих ніжок, вагою по 200 г кожна. Однак замість цього можна використати шість стегон та шість гомілок. Цієї порції вистачить, щоб нагодувати шістьох людей.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Змішайте у велику миску всі інгредієнти для маринаду та перемішайте. У шматках курки зробіть надрізи, покладіть м’ясо до маринаду та добре перемішайте. Залиште маринуватись у холодильнику мінімум 30 хвилин.
2. Розігрійте духовку до 220C і вистеліть форму для запікання пергаментом. Викладіть курку у форму шкіркою догори в один шар. Залишками маринаду змастіть шматки.
3. Випікайте в духовці 35-40 хвилин до золотистого кольору. Зніміть жир з м’ясного соку, що залишився у формі, та перелийте його в окремий посуд. Подавайте поливши цим соком з пюре або зеленими овочами.
ГО «Бджола» разом з ТМ «Єгерська», обʼєднавши зусилля, надали допомогу населеним пунктам Камʼянського району, де…
СБУ затримала 16-річну російську агентку, яка на замовлення російських спецслужб виготовила для мешканців Дніпропетровщини вибухівку.…
Кабінет Міністрів України підтримав постанову, розроблену Міністерством соціальної політики, відповідно до якої у 2025 році родини,…
Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. "Продовжуємо системну роботу над створенням комфортного та інклюзивного…
Сьогодні не лише українці, а й увесь світ чекає, коли ж нарешті почнуться переговори про…
Відповідне рішення ухвалено постановою Кабінету Міністрів України від 04.02.2025 № 121, яка набуває чинності 01…