Рецепт дня: Салат з бужениною та овочами

Салат – незамінна страва на святковому столі, також ним можна урізноманітнити сімейну вечерю. Однак якщо традиційні салати не приваблюють, можна приготувати ресторанні салати в домашніх умовах.

Кулінар Сергій Джуренко радить дуже простий салат, на приготування якого вдома піде 15 хвилин.

Інгредієнти:

  • 150 г буженини;
  • по одному свіжому огірку і моркві;
  • 3 ст. л. консервованої кукурудзи;
  •  8 перепелиних яєць
  • 2 мариновані огіркі.

Для заправки взяти майонез або йогурт, діжонську гірчицю, цукор, сіль і перець.

Приготування:

1. Зварити моркву і яйця круто.

2. Буженину, огірок і варену моркву порізати соломкою і з’єднати з консервованою кукурудзою.

3. Потім навпіл порізати яйця, дрібно нарізати огірки і додати до решти інгредієнтів. Після цього салат посолити і поперчити.

Для заправки: змішати в мисці 2 ст.л. йогурту або майонезу, додати чайну ложку діжонської гірчиці і пів чайної ложки цукру, поперчити і перемішати. Заправити блюдо і поставити ненадовго в хлодильник.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *