Інгредієнти:
Важливо: усі продукти мають бути кімнатної температури.
Для начинки: варення, карамелізовані фрукти, цукор із корицею.
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 220 градусів. Готуємо тісто на млинці: з’єднуємо яйця, борошно, молоко, цукор, ваніль, корицю, збиваємо за допомогою блендера або вінчика до однорідності.
2. Розтоплюємо у важкій духовці в пательні вершкове масло (діаметр пательні близько 25 см, можна взяти інший жароміцний посуд) – стежимо, щоб не підгоріло. Виливаємо тісто в сковорідку і випікаємо 20 хвилин. За цей час млинець стане пишним і золотистим. Зменшуємо температуру до 150 градусів і випікаємо ще 5 хвилин.
3. Дістаємо млинець із духовки, розрізаємо на клини й одразу подаємо.
Подаємо з цукровою пудрою, улюбленим варенням, шматочками яблук або бананів у карамелі.
На головній сцені театру імені Лесі Українки відбувся святковий концерт з нагоди 275-ї річниці Кам’янського.…
Мешканці Дніпропетровщини можуть скористатися програмою «Муніципальна няня». Вона передбачає повне або часткове відшкодування витрат на…
Живий ефір став новою валютою уваги у цифровому світі. Від стримів на Twitch до гейм-шоу…
У місті Покров Нікопольського району 2-річний хлопчик вистрелив собі у голову з пневматичного пістолета, який…
Focus Features представила офіційний трейлер музичної драми "Song Sung Blue", яка вийде в американський прокат 25…
14 вересня о 10:00 на площі перед ККЗ «Мир» стартує святкова програма «В нашім серці…