Інгредієнти:
Важливо: усі продукти мають бути кімнатної температури.
Для начинки: варення, карамелізовані фрукти, цукор із корицею.
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 220 градусів. Готуємо тісто на млинці: з’єднуємо яйця, борошно, молоко, цукор, ваніль, корицю, збиваємо за допомогою блендера або вінчика до однорідності.
2. Розтоплюємо у важкій духовці в пательні вершкове масло (діаметр пательні близько 25 см, можна взяти інший жароміцний посуд) – стежимо, щоб не підгоріло. Виливаємо тісто в сковорідку і випікаємо 20 хвилин. За цей час млинець стане пишним і золотистим. Зменшуємо температуру до 150 градусів і випікаємо ще 5 хвилин.
3. Дістаємо млинець із духовки, розрізаємо на клини й одразу подаємо.
Подаємо з цукровою пудрою, улюбленим варенням, шматочками яблук або бананів у карамелі.
У Кам'янському 5-6 червня в СК "Прометей" відбувся турнір ДЮФШ "Надія" з баскетболу серед дітей…
Трагічну новину повідомив мер міста Андрій Білоусов. "1 червня внаслідок ракетного обстрілу поблизу населеного пункту…
Про них повідомив мер міста Андрій Білоусов. Більш детально дивіться у відеосюжеті:
6 червня в Кам’янське відбулася робоча нарада щодо впровадження пілотного проєкту “Шлях чемпіонів”, започаткованого Міністерством…
Дніпропетровський регіональний центр з гідрометеорології попереджає: 8-11 червня по області збережеться надзвичайна (V класу) пожежна…
СБУ та Нацполіція затримали двох агентів російських спецслужб, які 6 червня вчинили теракт у Дніпрі,…