Інгредієнти:
Важливо: усі продукти мають бути кімнатної температури.
Для начинки: варення, карамелізовані фрукти, цукор із корицею.
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 220 градусів. Готуємо тісто на млинці: з’єднуємо яйця, борошно, молоко, цукор, ваніль, корицю, збиваємо за допомогою блендера або вінчика до однорідності.
2. Розтоплюємо у важкій духовці в пательні вершкове масло (діаметр пательні близько 25 см, можна взяти інший жароміцний посуд) – стежимо, щоб не підгоріло. Виливаємо тісто в сковорідку і випікаємо 20 хвилин. За цей час млинець стане пишним і золотистим. Зменшуємо температуру до 150 градусів і випікаємо ще 5 хвилин.
3. Дістаємо млинець із духовки, розрізаємо на клини й одразу подаємо.
Подаємо з цукровою пудрою, улюбленим варенням, шматочками яблук або бананів у карамелі.
Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. Дніпровський фаховий коледж інженерії та педагогіки відзначив свій…
Спортивні змагання відвідав міський голова Андрій Білоусов. "Сьогодні у нашому місті стартував 5-й ювілейний Всеукраїнський…
Служба безпеки затримала двох агентів фсб, які коригували повітряні атаки рашистів по енергетичній інфраструктурі Дніпра.…
Поліція м. Зеленодольська скерувала до суду обвинувальний акт стосовно чоловіка, причетного до скоєння ряду тяжких…
ТОВ ЦСК «Біофарма плазма» та департамент культури Камянського оголошують конкурс з образотворчого мистецтва «Biopharma-ART». 1.…
Вийшов новий тизер українського романтичного фентезі "Мавка. Справжній міф". У ролику творці фентезі презентували перший…