Інгредієнти:
Приготування:
1. Хліб нарізати порційними шматочками так, як якщо б ви його подавали на стіл.
2. Яйця збовтати з молоком в окремій ємності. Вмочити шматочки хліба в яєчно-молочній суміші й укласти у форму для запікання, змащену вершковим маслом.
3. Яблука вимити, прибрати серцевину, нарізати фрукти кружечками. Викласти шаром на хліб, зверху посипати корицею і цукром.
4. Знову змочити хліб у молоці з яйцем, розмістити на яблуках. Посипати цукром, випікати заготовку в духовці 10-15 хвилин за температури 200 градусів.
Вуаля – запіканка з черствого хліба готова, можна подавати з варенням або без нього.
Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "Сьогодні разом із депутатом міської ради Олександром Лукашовим,…
Аварія за участі двоколісного сталася у Кам'янському, на перехресті просп. Т. Шевченка та просп. Відродження,…
Місто Кам'янське відзначило свою 275-ту річницю, і найкращим подарунком містянам до цієї знаменної події традиційно…
Монети номіналом 10 копійок поступово вилучатимуться з готівкового обігу уже від 1 жовтня 2025 року. Про це передає пресслужба НБУ. Нацбанк…
Вийшов трейлер напруженого трилера "Служниця" (The Housemaid), знятого на основі однойменного роману-бестселера американської авторки та…
На вулиці Тополиній у Дніпрі невідомі хулігани розстріляли припарковані легкові автомобілі, передає "Відомо" з посиланням…