Інгредієнти:
Приготування:
1. Хліб нарізати порційними шматочками так, як якщо б ви його подавали на стіл.
2. Яйця збовтати з молоком в окремій ємності. Вмочити шматочки хліба в яєчно-молочній суміші й укласти у форму для запікання, змащену вершковим маслом.
3. Яблука вимити, прибрати серцевину, нарізати фрукти кружечками. Викласти шаром на хліб, зверху посипати корицею і цукром.
4. Знову змочити хліб у молоці з яйцем, розмістити на яблуках. Посипати цукром, випікати заготовку в духовці 10-15 хвилин за температури 200 градусів.
Вуаля – запіканка з черствого хліба готова, можна подавати з варенням або без нього.
Суд визнав винним 27-річного чоловіка у вчиненні умисного вбивства, хуліганства із застосуванням вибухового предмета та…
У Дніпрі після майже 29 років шлюбу розлучилося подружжя. Чоловік приревнував жінку до знайомого, однак…
У Кам’янському майже три місяці проводився турнір з футболу серед молодіжних команд. Сім команд зіграли…
У пʼятницю, 19 грудня, у комунальній установі “Кам’янський міський ветеранський простір” відбулися змагання з жиму…
У Кривому Розі поліцейські повідомили про підозру чоловікові у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень перехожому. Під…
На вулуці Метробудівській перед перехрестям із Набережною Заводською у Дніпрі позашляховик збив жінку. Про це…