Інгредієнти:
Приготування:
1. Хліб нарізати порційними шматочками так, як якщо б ви його подавали на стіл.
2. Яйця збовтати з молоком в окремій ємності. Вмочити шматочки хліба в яєчно-молочній суміші й укласти у форму для запікання, змащену вершковим маслом.
3. Яблука вимити, прибрати серцевину, нарізати фрукти кружечками. Викласти шаром на хліб, зверху посипати корицею і цукром.
4. Знову змочити хліб у молоці з яйцем, розмістити на яблуках. Посипати цукром, випікати заготовку в духовці 10-15 хвилин за температури 200 градусів.
Вуаля – запіканка з черствого хліба готова, можна подавати з варенням або без нього.
Свято для дітей та дорослих спільними зусиллями організували ГО «Бджола» та колектив Ліцею №19. До…
Протягом минулого тижня на базі Дніпровського державного технічного університету проходили змагання з чекерсу, які зібрали…
Окупанти регулярно обстрілюють громади, що межуть із Донецькою областю. Російські війська не вийшли на адміністративний…
Днями Молодіжна рада та Гімназія №17 м.Кам'янське об’єднали зусилля, підписавши меморандум про співпрацю. Тепер разом…
Вже традиційно за день до престижної кінопремії "Оскар" головна антикінопремія року "Золота малина" опублікувала список переможців.…
На підприємстві надали офіційний коментар щодо надзвичайної ситуації, якасталася вдень 2 березня. "2 березня на…