Інгредієнти:
Приготування:
1. Хліб нарізати порційними шматочками так, як якщо б ви його подавали на стіл.
2. Яйця збовтати з молоком в окремій ємності. Вмочити шматочки хліба в яєчно-молочній суміші й укласти у форму для запікання, змащену вершковим маслом.
3. Яблука вимити, прибрати серцевину, нарізати фрукти кружечками. Викласти шаром на хліб, зверху посипати корицею і цукром.
4. Знову змочити хліб у молоці з яйцем, розмістити на яблуках. Посипати цукром, випікати заготовку в духовці 10-15 хвилин за температури 200 градусів.
Вуаля – запіканка з черствого хліба готова, можна подавати з варенням або без нього.
1 листопада до Музею історії міста завітали справжні ентузіасти та палкі шанувальники української мови. "Навіть…
Українські музиканти MELOVIN і alyona alyona вперше заспівали разом — і результат цього творчого експерименту вже викликав бурхливу реакцію слухачів. Артисти…
З метою врахування громадської думки при підготовці проєктів програмних документів, на виконання розпорядження від 27.10.2025…
1 листопада у світі карате відбулася знакова подія всеукраїнського масштабу: у місті Дніпро пройшов відкритий…
У світі існує безліч смачних десертів, а їхнє приготування може стати справжньою медитацією. Гарним варіантом,…
Поліція Дніпра розшукує 14-річну Поліну Овсієнко. 1 листопада дівчина пішла з місця мешкання в Самарському…