Інгредієнти:
Приготування:
1. Кефір підігріти до кімнатної температури, додати в нього соду і перемішати. Далі всипати сіль і цукор, залишити на 5 хвилин.
2. Постійно помішуючи, додати борошно, щоб вийшло тісто, як на оладки. Фарш перемішати з подрібненою цибулею, зеленню і сіллю.
3. Налити в сковороду олію на 1 см і розігріти її. Швидко викласти ложку тіста, зверху – ложку фаршу, потім знову ложку тіста. Обсмажити з двох сторін до готовності на середньому вогні.
7 травня в Музеї історії міста Кам’янського відкрили банерну виставку Українського інституту національної пам’яті під…
У Дніпрі за неправдиве повідомлення про замінування школи поліцейські встановили 11-річного школяра. Ювенальні поліцейські склали…
Оперативники кримінальної поліції Дніпропетровської області припинили діяльність організованої злочинної групи, учасники якої незаконно вирубали ліс…
Хлібозаводу №1 ТОВ «АГРОСС» м. Кам'янське на постійну роботу потрібні: з можливим бронюванням Водій 14000-19500…
Українська співачка Наталія Могилевська потішила прихильників українськомовною версією свого хіта "Я весна". Вперше композицію, яка неабияк полюбилася…
7 травня відбулося перше засідання Координаційної ради з питань розвитку підприємництва в Кам’янській міській територіальній…