Однак варіння овочів може займати досить багато часу і при цьому частина смаків витягується водою. Набагато кращою виходить картопля в мундирі в духовці, от тільки не у всіх є ця піч.
Тому можна спробувати зробити картоплю в мундирі в мікрохвильовці.
Картопля в мундирі в духовці потребує на 75% більше часу, ніж при приготуванні цієї страви в мікрохвильовці. Ще один безсумнівний плюс – це текстура цього овоча всередині при такому типі готування. Вона пухнастіша і ніжніша, за рахунок пропарювання.
Варто враховувати, що в мікрохвильовці з потужністю 1000 Вт готування триватиме близько 10 хвилин, але якщо вона менш або більш потужна, то час може змінитися. Також на це вплине розмір овоча і те, старий він чи молодий.
Інгредієнти:
Приготування:
1.Овочі ретельно вимиваємо та протикаємо їх виделкою з усіх боків. Далі поміщаємо їх на тарілку і готуємо в мікрохвильовці 8-12 хвилин.
2. Якщо хочеться, щоб картопля мала хрустку скоринку, то її потрібно змастити оливковою олією і підрум’янити в аерогрилі або духовці – іншого способу немає.
3. Далі гарячі овочі розрізаємо навпіл і викладаємо зверху на внутрішню частину вершкове масло, сир, сметану або зелену цибулю – на ваш вибір. Потім приправляємо спеціями за смаком.
Зберігається така картопля в холодильнику до трьох днів.
В екологічному заході взяв участь міський голова Андрій Білоусов. "У різних районах Кам’янського тривають заходи…
Днями до Центру життєстійкості на базі Центру молодіжних ініціатив Кам'янського завітали представники Програми «Партнерство за…
Поліція м. Кривий Ріг затримала підозрювану у пограбуванні жінки. Фігурантка схопила сумку з особистими речами…
У Центральній міській бібліотеці ім. Тараса Шевченка відбулося чергове засідання клубу краєзнавців, де говорили про…
“У ритмі України” — концерт, який дозволить заново відкрити для себе дивовижний світ української музики.30…
Департаментом житлово-комунального господарства та будівництва Кам’янської міської ради за період з 07.11.2025 по 14.11.2025 було…