Однак варіння овочів може займати досить багато часу і при цьому частина смаків витягується водою. Набагато кращою виходить картопля в мундирі в духовці, от тільки не у всіх є ця піч.
Тому можна спробувати зробити картоплю в мундирі в мікрохвильовці.
Картопля в мундирі в духовці потребує на 75% більше часу, ніж при приготуванні цієї страви в мікрохвильовці. Ще один безсумнівний плюс – це текстура цього овоча всередині при такому типі готування. Вона пухнастіша і ніжніша, за рахунок пропарювання.
Варто враховувати, що в мікрохвильовці з потужністю 1000 Вт готування триватиме близько 10 хвилин, але якщо вона менш або більш потужна, то час може змінитися. Також на це вплине розмір овоча і те, старий він чи молодий.
Інгредієнти:
Приготування:
1.Овочі ретельно вимиваємо та протикаємо їх виделкою з усіх боків. Далі поміщаємо їх на тарілку і готуємо в мікрохвильовці 8-12 хвилин.
2. Якщо хочеться, щоб картопля мала хрустку скоринку, то її потрібно змастити оливковою олією і підрум’янити в аерогрилі або духовці – іншого способу немає.
3. Далі гарячі овочі розрізаємо навпіл і викладаємо зверху на внутрішню частину вершкове масло, сир, сметану або зелену цибулю – на ваш вибір. Потім приправляємо спеціями за смаком.
Зберігається така картопля в холодильнику до трьох днів.
Двоє братів з Дніпра у Чернівецькій області вимагали 68 тисяч доларів неіснуючого боргу у місцевого…
27 березня відбудеться премєра історичної документальної драми «Ярослав Мудрий – тесть Європи», значна частина якої…
Днями у Покрові, що на Дніпропетровщині, в одній зі шкіл міста стався конфлікт між учнем…
Міський голова Андрій Білоусов провів робочу нараду з представниками громадської організації "Голос Героїв" Вікторією Новоселець…
Прати новий одяг чи ні - це питання, яке хвилює багатьох людей. Купили нову річ…
Вогнеборці щоденно долають численні та масштабні займання в екосистемах регіону. Більшість пожеж на відкритих територіях…