Інгредієнти:
Приготування:
1. Якщо додаєте у страву родзинки, то залийте їх окропом на 5 хвилин. Духовку заздалегідь розігрійте до 180°.
2. Сир з одним яйцем і цукром перебийте блендером до однорідності.
3. Додайте родзинки або курагу (за бажанням).
4. На скибочки батона викладіть начинку і змастіть бутерброди другим збитим яйцем.
5. Викладіть на деко. Запікайте ліниві ватрушки в духовці 15 хвилин за 180°.
У вівторок, 30 вересня, у Кривому Розі на мікрорайоні Гірницькому легковий автомобіль Daewoo Lanos врізався…
29 вересня в Кіноконцертному залі «МИР» відбувся урочистий захід з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. Цей…
Ввечері 30 вересня росіяни атакували Дніпро безпілотниками. У місті пролунало кілька вибухів. Виникли пожежі. Попередньо, є…
Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими спільно з проєктом Dovidka.info від ДУ «Центр стратегічних комунікацій…
Театр ім. Лесі Українки виступив із гастролями у Дніпрі. Наші актори перезентували виставу «Матінка Кураж…
27 вересня у Кам’янському на спортивній арені СК «Прометей» відбувся кубок міста з черліденгу, який…