Рецепт дня: Ніжний паштет зі шпрот

Рибний паштет можна не тільки купити в магазині, а й приготувати самостійно. Так навіть краще – ви точно знатимете, що входить до складу намазки. Не обов’язково використовувати для паштету тільки печінку – є кілька не менш вишуканих варіантів, наприклад, зі шпрот.

Інгредієнти для такої страви може купити будь-яка господиня. Паштет зі шпрот і плавленого сиру готується дуже швидко і просто.

Інгредієнти:

  • одна банка шпрот в олії;
  • один-два брикети плавленого сиру;
  • два курячих яйця;
  • дві невеликі червоні цибулини;
  • майонез;
  • кілька гілочок кропу;
  • сіль, перець, сік лимона.

Приготування:

1. Для того щоб зробити паштет зі шпрот нашвидкуруч, насамперед необхідно зварити й остудити яйця.

2. Далі відкрити банку з рибою, злити олію, дістати вміст. Перекласти шпроти в чашу блендера, туди ж додати довільно нарізану червону цибулю, яйця і плавлений сир. Усе ретельно подрібнити.

3. Полити майонезом за смаком (бажано не більше 1-2 столових ложок), посолити, поперчити, видавити трохи лимонного соку, посипати нарізаним кропом.

4. Знову перемішати блендером або вручну.

Паштет зі шпрот із яйцем і плавленим сиром готовий – можна намазувати на хліб і подавати до столу.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *