Інгредієнти:
Приготування:
1. Яйця і молоко заздалегідь дістаньте з холодильника і нагрійте до кімнатної температури. Якщо готуєте шоколадні млинці на молоці та окропі, то беріть по 250 мл кожної рідини.
2. Яйця збийте з цукром до однорідності. Якщо хочете начиняти млинці, то кладіть менше цукру. Додайте молоко, сметану, олію та дрібку солі, знову перемішайте.
3. Потім вмішайте в тісто просіяне через сито борошно з какао, щоб не було грудочок.
4. Залиште тісто настоятися на 10-15 хвилин і готуйте шоколадні млинці на добре розігрітій сковороді по 2-3 хвилини. Перед першим виробом змастіть поверхню олією. Бажано використовувати антипригарну млинцеву сковорідку.
Після капітального ремонту відкрили оновлену амбулаторію №7 — медичний заклад, що забезпечує допомогу понад 12…
Театр ім. Лесі Українки стане учасником фестивалю «ГРА»-2025. У театрі повідомили, що вистава «Ромео і…
З 17 по 24 березня в місті Хмельницький відбувся чемпіонат України з боксу серед юніорів…
Про це на своїй сторінці у Facebook розповіла керівниця Кам'янському станції екстреної медичної допомоги Лариса…
Українська співачка Оля Полякова вперше прикрасила обкладинку чоловічого еротичного журналу Playboy Україна. Виконавиця наважилася на доволі смілий фотосет, який…
22 березня в Кам’янському відбувся Відкритий чемпіонат міста зі спортивної гімнастики. У змаганнях брали участь…