Інгредієнти:
Приготування:
1. Яйця і молоко заздалегідь дістаньте з холодильника і нагрійте до кімнатної температури. Якщо готуєте шоколадні млинці на молоці та окропі, то беріть по 250 мл кожної рідини.
2. Яйця збийте з цукром до однорідності. Якщо хочете начиняти млинці, то кладіть менше цукру. Додайте молоко, сметану, олію та дрібку солі, знову перемішайте.
3. Потім вмішайте в тісто просіяне через сито борошно з какао, щоб не було грудочок.
4. Залиште тісто настоятися на 10-15 хвилин і готуйте шоколадні млинці на добре розігрітій сковороді по 2-3 хвилини. Перед першим виробом змастіть поверхню олією. Бажано використовувати антипригарну млинцеву сковорідку.
Про епідеміологічну ситуацію на Дніпропетровщині розповів голова облради Микола Лукашук. "Ситуація з COVID-19 продовжує покращуватися. Минулого тижня…
Шаровий салат - чудова ідея на свято або вихідний. Така страва ситна і поживна, кожен…
Кам’янчанин Олександр Остапенко, ветеран і талановита особистість, став лауреатом Міжнародного фестивалю-конкурсу мистецтв “Золота соната”, що пройшов у…
У мережі з'явився перший тизер-трейлер другої частини культової фешн-драми "Диявол носить Прада". До своїх ролей повертаються…
Додавання кондиціонера чи ополіскувача під час прання рушників може накопичуватися в їхніх волокнах, знижуючи здатність…
15 листопада Софіївська федерація гирьового спорту ( президент Віктор Круглик) провела в Софіївці три відкритих…