Спробуйте приготувати золотисте печиво “Родзинка” і переконайтеся, яке воно смачне. Це дуже просто, особливо якщо використовувати готове листкове тісто. У такому разі перед приготуванням його потрібно розморозити за кімнатної температури.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Тісто розморозьте, а родзинки замочіть в окропі на 5 хвилин і відкиньте на друшляк. Духовку заздалегідь розігрійте до 180°.
2. Стіл посипте борошном і розкачайте тісто в тонкі пласти. Потім розріжте на дві однакові частини.
3. Одну половину тіста рівномірно посипте цукром і розкладіть родзинки. Накрийте зверху другим шаром тіста і ще раз розкачайте, щоб родзинки було видно через верхній шар.
4. Наріжте тісто на листкове печиво довжиною приблизно 15 см. Змастіть збитим до однорідності курячим жовтком. Викладіть на деко, вистелене пергаментом або фольгою.
5. Запікайте печиво “Родзинка” приблизно 20-25 хвилин за 180°. У газовій духовці деко ставте вище, щоб низ тіста не підгорів.
У суді почався розгляд справи про холоднокровну розправу з відомим на Дніпропетровщині бізнесменом, ексдепутатом та…
На Дніпропетровщині з початку року зафіксували 23 випадки захворювання на кір. Більшість – у Дніпрі.…
6 жовтня о 10:00 відбудеться позачергове засідання виконавчого комітету Кам’янської міської ради. До порядку денного включено 7…
Бригада і техніка працюють на Лівобережжі. Зокрема, нові бетонні доріжки облаштовують на першому мікрорайоні. Подробиці…
З 6 жовтня починається прийом громадських проєктів для участі в Конкурсі «Бюджет участі. МІСТО» 2026…
Департаментом житлово-комунального господарства та будівництва Кам’янської міської ради за період з 26.09.2025 по 03.10.2025 було…