Спробуйте приготувати золотисте печиво “Родзинка” і переконайтеся, яке воно смачне. Це дуже просто, особливо якщо використовувати готове листкове тісто. У такому разі перед приготуванням його потрібно розморозити за кімнатної температури.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Тісто розморозьте, а родзинки замочіть в окропі на 5 хвилин і відкиньте на друшляк. Духовку заздалегідь розігрійте до 180°.
2. Стіл посипте борошном і розкачайте тісто в тонкі пласти. Потім розріжте на дві однакові частини.
3. Одну половину тіста рівномірно посипте цукром і розкладіть родзинки. Накрийте зверху другим шаром тіста і ще раз розкачайте, щоб родзинки було видно через верхній шар.
4. Наріжте тісто на листкове печиво довжиною приблизно 15 см. Змастіть збитим до однорідності курячим жовтком. Викладіть на деко, вистелене пергаментом або фольгою.
5. Запікайте печиво “Родзинка” приблизно 20-25 хвилин за 180°. У газовій духовці деко ставте вище, щоб низ тіста не підгорів.
18 листопада, о 10:56, на вулиці Садова міста Синельникове, горів одноповерховий житловий будинок. Вогонь охопив…
Про ситуацію в місті повідомив мер Андрій Білоусов. "Триває комбінована атака ворога на нашу країну.…
Про це повідомив в.о голови ОВА Владислав Гайваненко. "В області триває повітряна тривога. Залишайтеся у…
Згідно з інформацією ДТЕК, діятимуть такі графіки: Група 1.1 з 01:30 до 05:00 з 07:00…
У прифронтовому районі Дніпропетровщини встановлюють перший модульний міст довжиною 40 метрів — сучасну переправу, яка…
Сьогодні вночі 19 листопада, на вулиці Черняховського у Жовтих Водах Кам’янського району, сталася пожежа. Горів…