Спробуйте приготувати золотисте печиво “Родзинка” і переконайтеся, яке воно смачне. Це дуже просто, особливо якщо використовувати готове листкове тісто. У такому разі перед приготуванням його потрібно розморозити за кімнатної температури.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Тісто розморозьте, а родзинки замочіть в окропі на 5 хвилин і відкиньте на друшляк. Духовку заздалегідь розігрійте до 180°.
2. Стіл посипте борошном і розкачайте тісто в тонкі пласти. Потім розріжте на дві однакові частини.
3. Одну половину тіста рівномірно посипте цукром і розкладіть родзинки. Накрийте зверху другим шаром тіста і ще раз розкачайте, щоб родзинки було видно через верхній шар.
4. Наріжте тісто на листкове печиво довжиною приблизно 15 см. Змастіть збитим до однорідності курячим жовтком. Викладіть на деко, вистелене пергаментом або фольгою.
5. Запікайте печиво “Родзинка” приблизно 20-25 хвилин за 180°. У газовій духовці деко ставте вище, щоб низ тіста не підгорів.
Афери, в які найчастіше потраплять підприємці Дніпропетровщини, та кроки, що допоможуть їх уникнути. Про це…
У Кам’янському продовжується турнір з мініфутболу серед промислових підприємств та аматорських колективів, де команди демонструють…
Нарешті стала відома дата прем’єри довгоочікуваного пригодницького екшену режисера Джонатана Ентвістла – "Карате Кід: Легенди".…
14 травня вся наукова спільнота України слідкувала за прямою трансляцією оголошення результатів фіналу Всеукраїнського конкурсу-захисту…
14 троавня Центр позашкільної роботи та дитячої творчості приймав гостей на одній із найяскравіших подій…
Котлета по-київськи давно завоювала серця і шлунки не тільки простих українців, а навіть і європейських…