Спробуйте приготувати золотисте печиво “Родзинка” і переконайтеся, яке воно смачне. Це дуже просто, особливо якщо використовувати готове листкове тісто. У такому разі перед приготуванням його потрібно розморозити за кімнатної температури.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Тісто розморозьте, а родзинки замочіть в окропі на 5 хвилин і відкиньте на друшляк. Духовку заздалегідь розігрійте до 180°.
2. Стіл посипте борошном і розкачайте тісто в тонкі пласти. Потім розріжте на дві однакові частини.
3. Одну половину тіста рівномірно посипте цукром і розкладіть родзинки. Накрийте зверху другим шаром тіста і ще раз розкачайте, щоб родзинки було видно через верхній шар.
4. Наріжте тісто на листкове печиво довжиною приблизно 15 см. Змастіть збитим до однорідності курячим жовтком. Викладіть на деко, вистелене пергаментом або фольгою.
5. Запікайте печиво “Родзинка” приблизно 20-25 хвилин за 180°. У газовій духовці деко ставте вище, щоб низ тіста не підгорів.
У сезон дозрівання кабачків важко приготувати всі овочі до того, як вони зіпсуються. Найпростіший спосіб…
Під головуванням заступниці Голови обласної військової адміністрації – начальника військової адміністрації Ірини Грицай на Дніпропетровщині…
Ворог спрямував на Дніпропетровщину БпЛА. Оборонці неба знищили 2 з них. Про це повідомляють у…
Українська акторка Антоніна Хижняк, яка зіграла одну з головних ролей у серіалі "Спіймати Кайдаша", неочікувано з'явилася…
28 та 29 червня відбувся Чемпіонат Дніпропетровської області з багатоденної велогонки. У змаганнях взяли участь…
Про це повідомляє Єдина диспетчерська служба. "Кам'янське ВКГ КП ДОР "Аульський водовід" повідомляє: Для проведення…