Спробуйте приготувати золотисте печиво “Родзинка” і переконайтеся, яке воно смачне. Це дуже просто, особливо якщо використовувати готове листкове тісто. У такому разі перед приготуванням його потрібно розморозити за кімнатної температури.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Тісто розморозьте, а родзинки замочіть в окропі на 5 хвилин і відкиньте на друшляк. Духовку заздалегідь розігрійте до 180°.
2. Стіл посипте борошном і розкачайте тісто в тонкі пласти. Потім розріжте на дві однакові частини.
3. Одну половину тіста рівномірно посипте цукром і розкладіть родзинки. Накрийте зверху другим шаром тіста і ще раз розкачайте, щоб родзинки було видно через верхній шар.
4. Наріжте тісто на листкове печиво довжиною приблизно 15 см. Змастіть збитим до однорідності курячим жовтком. Викладіть на деко, вистелене пергаментом або фольгою.
5. Запікайте печиво “Родзинка” приблизно 20-25 хвилин за 180°. У газовій духовці деко ставте вище, щоб низ тіста не підгорів.
Вівсяне молоко вважається здоровою альтернативою звичайному. Однак, воно може мати неочікувані ризики для організму через…
У Кривому Розі у лісосмузі знайшли тіло чоловіка, який наклав на себе руки. Про це…
Астрологи вважають, що чоловіки - представники двох знаків Зодіаку частіше за інших стають ідеальними партнерами…
Постраждав потяг Інтерсіті, який їхав через місто за маршрутом “Київ-Запоріжжя”. Про це повідомили у телеграм-каналі…
Наприкінці грудня 2024 року 48-річний чоловік зателефонував на лінію “102” та повідомив про замінування мостів у Дніпрі.…
Його надав міський голова Андрій Білоусов. "З огляду на високий попит серед мешканців, було вирішено…