Рецепт дня: Соковиті парові котлети з курки

Котлети – це дуже смачна м’ясна страва, яку найчастіше готують шляхом обсмажування. Однак більш здоровим, корисним для шлунка і фігури варіантом є приготування їх на пару.

Сьогодні ми розглянемо, як приготувати парові котлети за допомогою пароварки.

Інгредієнти:
  • 500 грамів курячого фаршу;
  • одну цибулину;
  • два зубчики часнику;
  • одне яйце;
  • півсклянки панірувальних сухарів;
  • одну чайну ложку солі;
  • чорний перець за смаком;
  • петрушку або кріп за смаком.
Приготування:

1. Цибулю та часник подрібнюємо, а зелень нарізаємо.

2. В одній мисці змішуємо всі інгредієнти, крім зелені, і ретельно вимішуємо – спеції мають рівномірно розподілитися.

3. Із цієї маси формуємо котлети будь-якого розміру та форми. Важливо враховувати, що маленькі вироби приготуються швидше.

4. Готуємо пароварку для роботи і розміщуємо в ній котлети так, щоб між ними було трохи вільного місця.

5. Закриваємо кришку і готуємо. На це піде близько 25 хвилин. Потім посипаємо зеленню парові котлети і подаємо з будь-яким соусом на вибір.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *