Інгредієнти:
1. Замочіть кеш’ю в окропі та накрийте рушником щонайменше на 15 хвилин. Потім перебиваємо його в блендері з усіма інгредієнтами, крім цибулі. У вас має вийти ідеально однорідна маса.
2. На цьому етапі додаємо зелену цибулю – залежно від свого смаку.
3. Хоча текстура може виглядати нестабільною, не лякайтеся – вона ще має застигнути. Прибираємо сир вершковий у холодильник на годину або зовсім на ніч.
За цей час він набуде звичної текстури, яку так приємно намазати на підсмажений тост. Ті, хто його куштував, стверджують, що на смак сир дуже схожий на оригінальний.
Про ситуацію в місті на ранок повідомив мер Андрій Білоусов. "Зустрічаємо понеділок без надзвичайних подій…
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Вночі оборонці неба збили над Дніпропетровщиною 5 БпЛА.…
У Кам’янському 17 травня у музеї ретро-мотоциклів “Мотосвіт” відбулася презентація книги угорського мандрівника Золтана Сулковського…
Овен Цей понеділок принесе несподіване знайомство, яке змусить поглянути на звичні речі під іншим кутом.…
Павлоградські правоохоронці розшукують 17-річного Владислава Боговича. 18 травня хлопець пішов з місця мешкання та наразі…
У неділю, 18 травня, у Дніпрі на перехресті вулиць Березинська та Магалевського сталася ДТП. Там…