Інгредієнти:
1. Замочіть кеш’ю в окропі та накрийте рушником щонайменше на 15 хвилин. Потім перебиваємо його в блендері з усіма інгредієнтами, крім цибулі. У вас має вийти ідеально однорідна маса.
2. На цьому етапі додаємо зелену цибулю – залежно від свого смаку.
3. Хоча текстура може виглядати нестабільною, не лякайтеся – вона ще має застигнути. Прибираємо сир вершковий у холодильник на годину або зовсім на ніч.
За цей час він набуде звичної текстури, яку так приємно намазати на підсмажений тост. Ті, хто його куштував, стверджують, що на смак сир дуже схожий на оригінальний.
Сьогодні, 2 квітня, в адмінбудівлі ДЮФШ "Надія" відбулось жеребкування "Кубку відкриття футбольного сезону" (пулька по…
У містян правоохоронці вилучили марихуану та метамфетамін. 5 березня дізнавачі Кам`янського районного управління поліції провели…
В Україні стало прохолодно. Втім, температура повітря опуститься ще. Ба більше - може повернутися навіть мокрий сніг.…
У квітні 2024 року на базі Центру надання адміністративних послуг м.Кам’янського розпочав свою роботу Центр…
1 травня у прокат вийде сімейне комедійне фентезі "Чарівний годинник". Одну з головних ролей уу…
Сигнали будуть лунати там, де безпосередньо є загроза застосування ворогом зброї. Про це повідомив голова…