Інгредієнти:
1. Замочіть кеш’ю в окропі та накрийте рушником щонайменше на 15 хвилин. Потім перебиваємо його в блендері з усіма інгредієнтами, крім цибулі. У вас має вийти ідеально однорідна маса.
2. На цьому етапі додаємо зелену цибулю – залежно від свого смаку.
3. Хоча текстура може виглядати нестабільною, не лякайтеся – вона ще має застигнути. Прибираємо сир вершковий у холодильник на годину або зовсім на ніч.
За цей час він набуде звичної текстури, яку так приємно намазати на підсмажений тост. Ті, хто його куштував, стверджують, що на смак сир дуже схожий на оригінальний.
Регулярне споживання картоплі фрі, найпопулярнішої страви з картоплі, пов'язане зі значним підвищенням ризику розвитку діабету…
З роками зовнішність змінюється, але деякі знаки Зодіаку, навпаки, розкривають свою справжню привабливість у зрілому…
У середу, 20 серпня, на Запорізькому шосе сталась аварія. В районі перехрестя з вулицею Високовольтною…
15 серпня у Дніпрі встановили рекорд України. У магазині “Сільпо”, який знаходиться на вулиці Незалежності,…
АТ «ДТЕК Дніпровські електромережі» інформує: у зв'язку з виконанням профілактичних робіт відбудеться тимчасове припинення електропостачання…
На Дніпропетровщині поліцейські затримали військового на вимаганні від підлеглих хабарів за приховування фактів самовільного залишення…