Інгредієнти:
1. Замочіть кеш’ю в окропі та накрийте рушником щонайменше на 15 хвилин. Потім перебиваємо його в блендері з усіма інгредієнтами, крім цибулі. У вас має вийти ідеально однорідна маса.
2. На цьому етапі додаємо зелену цибулю – залежно від свого смаку.
3. Хоча текстура може виглядати нестабільною, не лякайтеся – вона ще має застигнути. Прибираємо сир вершковий у холодильник на годину або зовсім на ніч.
За цей час він набуде звичної текстури, яку так приємно намазати на підсмажений тост. Ті, хто його куштував, стверджують, що на смак сир дуже схожий на оригінальний.
Про це повідомив мер Андрій Білоусов. "Втілюємо громадські ініціативи, спрямовані на підтримку наших військових. Сьогодні…
22 листопада на базі ДЮСШ №4 відбувся Чемпіонат Дніпропетровської області зі спортивної акробатики серед юніорів…
Вранці у понеділок, 24 листопада, у Кривому Розі на 5-му Зарічному мікрорайоні сталася пожежа у…
Netflix поділився тизером п’ятого сезону культового серіалу "Дивні дива", прем'єра якого відбудеться вже наприкінці цього…
Про чергову допомогу війську повідомив мер Андрій Білоусов. "Разом із Валерієм Бережним передали вантажівку ГАЗ-66…
Вночі ворог здійснив дронові атаки на енергооб’єкти у кількох областях. Внаслідок цього найскладнішою є ситуація…