Інгредієнти:
1. Замочіть кеш’ю в окропі та накрийте рушником щонайменше на 15 хвилин. Потім перебиваємо його в блендері з усіма інгредієнтами, крім цибулі. У вас має вийти ідеально однорідна маса.
2. На цьому етапі додаємо зелену цибулю – залежно від свого смаку.
3. Хоча текстура може виглядати нестабільною, не лякайтеся – вона ще має застигнути. Прибираємо сир вершковий у холодильник на годину або зовсім на ніч.
За цей час він набуде звичної текстури, яку так приємно намазати на підсмажений тост. Ті, хто його куштував, стверджують, що на смак сир дуже схожий на оригінальний.
У суді почався розгляд справи про холоднокровну розправу з відомим на Дніпропетровщині бізнесменом, ексдепутатом та…
На Дніпропетровщині з початку року зафіксували 23 випадки захворювання на кір. Більшість – у Дніпрі.…
6 жовтня о 10:00 відбудеться позачергове засідання виконавчого комітету Кам’янської міської ради. До порядку денного включено 7…
Бригада і техніка працюють на Лівобережжі. Зокрема, нові бетонні доріжки облаштовують на першому мікрорайоні. Подробиці…
З 6 жовтня починається прийом громадських проєктів для участі в Конкурсі «Бюджет участі. МІСТО» 2026…
Департаментом житлово-комунального господарства та будівництва Кам’янської міської ради за період з 26.09.2025 по 03.10.2025 було…