Каменской ансамбль «Берегиня» благодарит депутата облсовета

В редакцию поступило письмо от ансамбля «Берегиня», в котором выражена благодарность депутату Днепропетровского областного совета (ВО «Батьківщина») Елене Плахотник.

«Віра, Надія, Любов дають натхнення, бажання жити, приносити радість людям, творити.
Ми, ансамбль «Берегиня» Заводського територіального центру по обслуговуванню пенсіонерів, в цьому впевнився. Довго ми мріяли про костюми для учасників ансамблю. І ось вона, мрія, збулась завдяки допомозі депутата Дніпропетровської обласної ради (ВО «Батьківщина») Олени Полахотнік.
Зараз ми маємо костюми для виступу. Адже виходячи на сцену чи майданчик до людей, які чекають нас, треба мати приємний для ока вигляд. Тепер це можливо.
І ми, учасники ансамблю «Берегиня», хочемо висловити нашому спонсору щиру подяку за допомогу, любов та повагу, турботу про людей похилого віку, які закохані в українську народну пісню і несуть її до людей. Ми зберігаємо традиції, звички та обряди нашого народу. Даруємо людям радість, підіймаємо настрій.
Бажаємо Вам, шановна Олено Олександрівно, здійснення бажань, досягнення мети на користь нашої рідної України, щоб вона процвітала, багатіла, зростала. І головне – міцного здоров’я Вам . Ми віримо у Вас і будемо Вас підтримувати, і пам’ятати Вашу доброту, щудрість душі розуміння. Адже Ви подарували нам другу молодість, віру в себе!» – говорится в письме коллектива ансамбля «Берегиня».

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *