Рецепт дня: Буряковий салат із кукурудзою

Багато людей люблять буряк, але рідко роблять із ним салати просто через тривалий час приготування. Цей овоч вариться дуже довго, але тим не менш, вашої активної участі не потрібно – поставили на плиту і забули.

Ми пропонуємо приготувати легкий салат із буряком, щоб не обходитися тільки майонезом.

Інгредієнти:

  • 350 гр буряка;
  • 100 гр ріпчастої червоної цибулі;
  • 300 гр консервованої кукурудзи;
  • 1 зубчик часнику;
  • петрушка, кріп – за смаком;
  • сіль, перець – за смаком;
  • рослинна олія – для заправки.

Приготування:

1. Для початку необхідно відварити буряк – залити його холодною водою в каструлі, поставити на плиту і готувати 40-50 хвилин до м’якості. Остудити, нарізати кубиками.

2. Ріпчасту цибулю почистити, також нарізати кубиками. Часник подрібнити через прес.

3. Усі інгредієнти змішати в одній ємності, додати кукурудзу. Посолити, поперчити, прикрасити салат подрібненою зеленню, заправити олією, перемішати ще раз і подавати до столу.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *