Багато людей люблять буряк, але рідко роблять із ним салати просто через тривалий час приготування. Цей овоч вариться дуже довго, але тим не менш, вашої активної участі не потрібно – поставили на плиту і забули.
Ми пропонуємо приготувати легкий салат із буряком, щоб не обходитися тільки майонезом.
Інгредієнти:
- 350 гр буряка;
- 100 гр ріпчастої червоної цибулі;
- 300 гр консервованої кукурудзи;
- 1 зубчик часнику;
- петрушка, кріп – за смаком;
- сіль, перець – за смаком;
- рослинна олія – для заправки.
Приготування:
1. Для початку необхідно відварити буряк – залити його холодною водою в каструлі, поставити на плиту і готувати 40-50 хвилин до м’якості. Остудити, нарізати кубиками.
2. Ріпчасту цибулю почистити, також нарізати кубиками. Часник подрібнити через прес.
3. Усі інгредієнти змішати в одній ємності, додати кукурудзу. Посолити, поперчити, прикрасити салат подрібненою зеленню, заправити олією, перемішати ще раз і подавати до столу.