Інгредієнти:
Приготування:
1. Яйце збийте із сіллю за допомогою вінчика. Додайте до нього кефір і поступово всипте борошно.
2. Замісіть густе й однорідне тісто без грудочок. Додайте дрібку соди.
3. Цибулю вимийте та дрібно наріжте. Вмішайте в тісто. За бажанням також можна додати кріп, шпинат та іншу зелень.
4. На сковороді підігрійте олію. Ложкою викладайте оладки й обсмажуйте з двох боків по 2-3 хвилини. Готові оладки із зеленою цибулею подавайте зі сметаною
З 20 по 21 грудня в Кам’янському проходив 17-й відкритий Кубок з кіокушин-кан карате-до “Шлях…
Подробицями поділилися у Муззеї історії Кам’янського. "Пам’ятаєте, нещодавно ми розповідали про старт масштабного проєкту з…
Українська співачка Оля Полякова не залишила прихильників без приємних сюрпризів до Нового року. Виконавиця випустила запальну пісню,…
Минулими вихідними у Кам’янському на стадіоні "Надія" відбувся Суперкубок з футболу між молодіжними командами "Юнік"-"Олімпік".…
На вулиці Професора Герасюти (колишня Каверіна) у Дніпрі від рук крадіїв постраждав черговий припаркований легковий…
Кожному українцю знайомий салат Шуба - частий гість на сімейних святах. Якщо класичний варіант уже…