Шановні ветерани та мешканці міста!

Вітаю Вас з 75-ю річницею визволення Кам’янського від фашистських загарбників!
Сьогодні ми вшановуємо відвагу і жертовність тих, хто відстояв українську землю в роки Другої світової війни. Низько вклоняємося воїнам, чиє життя забрала війна, висловлюємо слова глибокої вдячності ветеранам, згадуємо дітей війни, солдатських вдів, хто своєю самовідданою працею наблизив розгром ворога та допоміг підняти з руїн країну та рідне місто.
Час минає, а в пам’яті поколінь навіки залишається Ваш приклад патріотизму та мужності, непохитної волі, відданості та любові до рідної землі. Наш святий обов’язок – зберегти пам’ять про солдатів, які своїм ратним подвигом та ціною власного життя врятували світ від фашистів заради майбутніх поколінь.
В непрості для країни часи подвиг ветеранів додає нам сил та наснаги в боротьбі за свободу, цілісність та суверенітет України. Ми вшановуємо і пам’ятаємо воїнів, які захистили нашу землю від фашистських загарбників та пишаємося героями, які сьогодні відстоюють нашу незалежність, захищаючи Батьківщину.
Шановні ветерани, від усього серця бажаю вам миру, затишку в родинах, оптимізму, довгих років життя! Нехай кожен ваш день буде сонячним та щасливим! Міцного вам здоров’я, любові та уваги рідних та близьких. Для кожного з нас ви і надалі завжди лишаєтеся взірцем патріотизму , нескореності духу та великого громадянського подвигу на всі часи.

Голова Кам`янської міської організації ВО «Батьківщина» Олександр Плахотнік.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *