Також можна зробити більш розкішний салат грибна галявина – рецепт у цьому разі потребуватиме більше праці та зусиль, але винагородить вас своїми смаковими якостями.
Інгредієнти:
1. Для того, щоб замаринувати цибулю, додатково знадобляться яблучний оцет (2 столові ложки), вода (100 мілілітрів), цукор (1 столова ложка) і сіль (за смаком).
2. Для початку дрібно нарізаємо цибулю і заливаємо її зазначеним маринадом.
3. Відварюємо до готовності овочі та яйця. Потім потрібно підготувати продукти. Шинку й огірки потрібно нарізати, а моркву, яйця, картоплю та сир – натерти на тертці. Зелень ріжемо як зазвичай.
4. В ідеалі, щоб зібрати цей салат знадобиться роз’ємне кільце (можна взяти від форми для випічки). Його боки потрібно прикрити харчовою плівкою, щоб салат не прилипав. Далі викладаємо все шарами і промащуємо майонезом у такому порядку: картопля, курка, маринована цибуля, морква, огірки та яйця. Добре все приминаємо і вирівнюємо, щоб отримати пласку поверхню. Далі весь верх салату посипаємо кропом. У центр викладаємо гриби, а по краю “галявини” – зелену цибулю. Бажано після цього дати йому пару годин просочитися, а потім можна витягувати з форми.
Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. У Кам'янському завершився третій потік молодіжної медіашколи “Youth…
У місті Тернівка Павлоградського району медики "екстренки" врятували 15-річного хлопця, який намагався скоїти самогубство. Про…
З 11 по 13 квітня юні вихованки кам’янської ДЮСШ №2 продемонстрували високий рівень підготовки на…
На Дніпропетровщині голову благодійної організації засуджено до 4 років ув’язнення через загибель дитини. Ювенальні прокурори…
Кам’янська дитячо-юнацька футбольна школа “Надія” впевнено стартувала у весняному сезоні змагань Дніпропетровської області. Після зимової паузи…
Відомий український композитор, аранжувальник та звукорежисер Андрій Гураль трагічно загинув у ДТП. Аварія сталася ввечері, 13 квітня, в селі Оршівці Чернівецької…