Кам’янський «Міськводоканал» замінює водовод в Карнаухівці – відео

Щороку, для виключення поривів на мережах водопроводу, КВП КМР «Міськводоканал» виконує роботи по заміні якомога більше зношених та аварійних мереж. Цього разу, згідно з планом графіку ремонтних робіт на 2018 рік та підготовки підприємства до осінньо-зимового періоду, по вулиці 1-й провулок Садовий, в селищі Карнаухівка оновлюється трубопровід сучасними поліетиленовими трубами ДУ 100 мм, в кількості 240 погонних метрів.
Згідно із проведеним моніторингом на багатьох ділянках водопроводу термін експлуатації діючих сталевих труб, багато з яких були прокладеніще в 1974-75 роках,давно закінчився, а за поточний рік на цих мережах відбувалося безліч поривів зі значними втратами води.
Оновлення ділянки водопроводу виконується підприємством разом із підрядниками в рамках укладеної угоди за рахунок підприємства КВП КМР «Міськводоканал». Заміна старого водогону на пластик дозволить уникнути аварійних ситуацій, а строк служби пластикових труб складатиме близько 50 років.Стінки труб спаюють терморезисторними муфтами, що забезпечить їх надійне з`єднання. Під час проведення робіт абонентів не відключають від водопостачання.
Генеральний директор КВП КМР «Міськводоканал» Олександр Плахотнік, прибув особисто проінспектувати хід виконання робіт. Технічний директор міськводоканалуОлександр Яровий який перебував при проведенні робіт доповів про хід їх виконання.
На черзі заміна водоводу на вулицях Садова -295 п.м., та 2-й провулок Садовий – 200 п.м.
Адміністрація КВП КМР «Міськводоканал» закликає мешканців Кам’янського своєчасно проводити оплату за надані послуги, адже без регулярних платежів і належного фінансування підприємство не в змозіефективно проводити модернізацію мереж водопроводу та каналізації, а також належним чином провести підготовку до роботи в осінньо-зимовий період.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *