У будь-якому іспанському барі можна знайти в меню таку закуску, там смажені морепродукти подають як “тапас” – частування до пива.
Кільця кальмара в клярі можна готувати, використовуючи різне панірування. Рекомендуємо вам спробувати рецепт по-іспанськи і додати в борошно склянку пива – це дасть змогу зробити кляр більш хрустким.
Інгредієнти:
1. Кальмари обов’язково розморозити, промити під проточною водою, прибрати хітинову пластину і тонку шкіру.
2. Налити питну воду в каструлю або миску, поставити на вогонь. Посолити, опустити морепродукти в окріп і запам’ятати, скільки варити кільця кальмарів, точніше, цілі тушки. Робити це потрібно не більше трьох хвилин, інакше морепродукти будуть “гумовими”. Злити воду, дочекатися, поки морепродукти охолонуть. Коли це станеться, нарізати кальмар кільцями.
3. В окрему миску висипати борошно, влити пиво, олію та всипати сіль, знову перемішати.
4. Відокремити білки від жовтків, збити міксером до пишної піни. Влити білки в тісто, ще раз перемішати.
5. У глибоку каструлю вилити рафіновану олію, гарненько розігріти. Вмочити кальмари в кляр, смажити в олії з двох боків по 3-5 хвилин. За бажанням можна викласти морепродукти на паперовий рушник, щоб прибрати залишки жиру.
Про це Андрій Білоусов повідомив у своєму телеграм-каналі. "Сьогодні завітали до наших переселенців — людей,…
У Кривому Розі затримали очільника місцевої федерації боксу Євгена Хитрова. За інформацією ЗМІ, відомого спортсмена…
Під час конфлікту фігурант завдав смертельних ножових поранень своєму приятелю. Злочин стався 14 лютого. Під…
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Сучасних навчально-практичних центрів у профтехах та коледжах Дніпропетровщини…
27 квітня в м.Києві відбувся Відкритий чемпіонат міста Києва з кіокушин карате, у якому взяли…
Лідер гурту Pianoбой Дмитро Шуров зізнався, чи підтримує сина Лева в його кар'єрі, і чому за два роки сам…