Інгредієнти:
Для галушок:
Приготування:
1. Залийте стегенця водою, посоліть, доведіть до кипіння, зніміть піну. Накрийте кришкою і готуйте на маленькому вогні 40 хвилин.
2. Дістаньте м’ясо з бульйону, відокремте від кісток, наріжте маленькими шматочками.
3. Додайте в каструлю очищену і нарізану невеликими шматочками картоплю, варіть 10 хвилин. Наріжте кубиками цибулю, натріть моркву на крупній тертці, обсмажте цибулю з морквою на олії до золотистого кольору.
4. Приготуйте тісто для галушок. Змішайте яйце і сіль, додайте 1 ст. л. олії і воду. Перемішайте і поступово всипте борошно. Замісіть м’яке еластичне тісто. Сформуйте кульку, накрийте плівкою, залиште на 10-15 хвилин. Пропустіть часник через прес, додайте 2 ч. л. олії, італійські трави, перемішайте. Тісто розкачайте в тонкий прямокутний пласт – товщина 2 мм. Змастіть поверхню тіста сумішшю часнику, масла і прянощів (не доходячи до краю 1 см) і загорніть в щільний рулет. Наріжте рулет шайбочками товщиною 0,5 см.
5. Викладіть в каструлю м’ясо і цибулю з морквою, додайте чорний мелений перець, доведіть до смаку сіллю. Дайте супу закипіти і покладіть галушки-рулетики. Перемішайте і готуйте на маленькому вогні ще 7-10 хвилин.
За даними українського гідрометеорологічного центру, 05 липня вночі в Дніпропетровській області грози, подекуди град (діаметром…
Про чергову допомогу військовим повідомив мер Андрій Білоусов. "На терміновий запит наших Захисників від громадської…
У Кривому Розі на Об'їзній дорозі вантажний автомобіль, який перевозив продукти, перекинувся на бік та…
У Кам'янському районі поліцейські викрили місцевого мешканця, який вирощував коноплі. На території приватного домоволодіння 56-річний…
Кінокомпанія Amazon MGM Studios показала перший трейлер науково-фантастичного фільму "Проєкт "Аве Марія" (Project Hail Mary),…
Хлібозаводу №1 ТОВ «АГРОСС» м. Кам'янське на постійну роботу потрібні з можливим бронюванням. Водій 14000-20000…