Інгредієнти:
Для галушок:
Приготування:
1. Залийте стегенця водою, посоліть, доведіть до кипіння, зніміть піну. Накрийте кришкою і готуйте на маленькому вогні 40 хвилин.
2. Дістаньте м’ясо з бульйону, відокремте від кісток, наріжте маленькими шматочками.
3. Додайте в каструлю очищену і нарізану невеликими шматочками картоплю, варіть 10 хвилин. Наріжте кубиками цибулю, натріть моркву на крупній тертці, обсмажте цибулю з морквою на олії до золотистого кольору.
4. Приготуйте тісто для галушок. Змішайте яйце і сіль, додайте 1 ст. л. олії і воду. Перемішайте і поступово всипте борошно. Замісіть м’яке еластичне тісто. Сформуйте кульку, накрийте плівкою, залиште на 10-15 хвилин. Пропустіть часник через прес, додайте 2 ч. л. олії, італійські трави, перемішайте. Тісто розкачайте в тонкий прямокутний пласт – товщина 2 мм. Змастіть поверхню тіста сумішшю часнику, масла і прянощів (не доходячи до краю 1 см) і загорніть в щільний рулет. Наріжте рулет шайбочками товщиною 0,5 см.
5. Викладіть в каструлю м’ясо і цибулю з морквою, додайте чорний мелений перець, доведіть до смаку сіллю. Дайте супу закипіти і покладіть галушки-рулетики. Перемішайте і готуйте на маленькому вогні ще 7-10 хвилин.
У суді почався розгляд справи про холоднокровну розправу з відомим на Дніпропетровщині бізнесменом, ексдепутатом та…
На Дніпропетровщині з початку року зафіксували 23 випадки захворювання на кір. Більшість – у Дніпрі.…
6 жовтня о 10:00 відбудеться позачергове засідання виконавчого комітету Кам’янської міської ради. До порядку денного включено 7…
Бригада і техніка працюють на Лівобережжі. Зокрема, нові бетонні доріжки облаштовують на першому мікрорайоні. Подробиці…
З 6 жовтня починається прийом громадських проєктів для участі в Конкурсі «Бюджет участі. МІСТО» 2026…
Департаментом житлово-комунального господарства та будівництва Кам’янської міської ради за період з 26.09.2025 по 03.10.2025 було…