Інгредієнти:
Для галушок:
Приготування:
1. Залийте стегенця водою, посоліть, доведіть до кипіння, зніміть піну. Накрийте кришкою і готуйте на маленькому вогні 40 хвилин.
2. Дістаньте м’ясо з бульйону, відокремте від кісток, наріжте маленькими шматочками.
3. Додайте в каструлю очищену і нарізану невеликими шматочками картоплю, варіть 10 хвилин. Наріжте кубиками цибулю, натріть моркву на крупній тертці, обсмажте цибулю з морквою на олії до золотистого кольору.
4. Приготуйте тісто для галушок. Змішайте яйце і сіль, додайте 1 ст. л. олії і воду. Перемішайте і поступово всипте борошно. Замісіть м’яке еластичне тісто. Сформуйте кульку, накрийте плівкою, залиште на 10-15 хвилин. Пропустіть часник через прес, додайте 2 ч. л. олії, італійські трави, перемішайте. Тісто розкачайте в тонкий прямокутний пласт – товщина 2 мм. Змастіть поверхню тіста сумішшю часнику, масла і прянощів (не доходячи до краю 1 см) і загорніть в щільний рулет. Наріжте рулет шайбочками товщиною 0,5 см.
5. Викладіть в каструлю м’ясо і цибулю з морквою, додайте чорний мелений перець, доведіть до смаку сіллю. Дайте супу закипіти і покладіть галушки-рулетики. Перемішайте і готуйте на маленькому вогні ще 7-10 хвилин.
Поліцейські Дніпропетровщини затримали 44-річну жінку за замах на умисне вбивство. Попередньо відомо, що через особисту…
18 листопада відбулася робоча зустріч Ради з питань ветеранів при Дніпропетровській обласній військовій адміністрації під…
Верховна Рада 19 листопада проголосувала за звільнення Германа Галущенка з посади міністра юстиції, який фігурує…
Спортсменки з Кам'янського увійшли до складу юніорської збірної України з фрістайлу та джазу. Представниці Школи…
У вівторок, 18 листопада, у Кривому Розі на площі Визволення водій на автомобілі Skoda влетів…
Запечена картопля в духовці - це смачна і дуже проста страва. Потрібно підготувати продукти, помістити…