Рецепт дня: Суп із квасолею та грибами

Квасоля містить велику кількість корисних елементів, наприклад фтор, залізо, фосфор, калій, кальцій і магній. Також в ній багато білка, тому консервована квасоля легко може стати альтернативою м’ясу. Ми пропонуємо рецепт супу з квасолі для вас і ваших близьких.

Квасолю попередньо замочити в холодній воді на 12 годин. 

Інгредієнти:

  • Квасоля – 200 гр;
  • Печериці – 5-6 шт;
  • Картопля – 3 шт;
  • Ріпчаста цибуля – 1 шт;
  • Морква -1 шт;
  • Рослинна олія – 2-3 шт;
  • Вода – 1 л;
  • Сіль – за смаком;
  • Перець – за смаком.

Приготування:

1. Гриби і картоплю нарізати невеликими шматочками, цибулю подрібнити. Моркву натерти на крупній тертці.

2. На розігрітій сковороді з маслом обсмажити цибулю і моркву, потім додати печериці і обсмажувати ще 10-15 хвилин.

3. Квасолю відварити протягом години, потім половину квасолі викласти в тарілку і подрібнити блендером.

4. Додати в суп картоплю і варити 10-15 хвилин. В кінці викласти в каструлю зажарку, подрібнену квасолю, сіль і спеції, і готувати під кришкою 3-5 хвилин.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *