Якщо вічна класика “бутерброди з ковбасою та сиром” набридла – пропонуємо ще 3 не менш смачних варіанти на будь-який смак.
Такі сендвічі дуже популярні в Японії. Для приготування потрібно зварити круто 6 яєць, потім натерти і посолити. Змішати з 3 ложками майонезу. За бажанням можна додати спеції, зелень, гірчицю – намазка на бутерброди готова.
Хліб треба підсмажити з обох боків на шматочку вершкового масла. Змастіть грінки щедрим шаром яєчної маси і накрийте зверху другою скибочкою. Бажано подавати цю закуску гарячою.
Ці бутерброди можна готувати з будь-якою консервованою рибою, наприклад, лососем або скумбрією, але найсмачніше виходить із тунцем.
Духовку розігрійте до 180°. У великій мисці треба змішати рибну консерву, 150 г тертого сиру, ложку майонезу і подрібнений кріп. Потім змастити хліб начинкою і запікати 10 хвилин.
Для цього вітамінного та поживного рецепта знадобиться соус гуакамоле. Змішайте м’який стиглий авокадо з чайною ложкою лимонного соку, подрібненою цибулиною і спеціями за смаком. Добре підійдуть паприка, сушений часник і перець чилі. Готову суміш нанесіть на грінки – буде дуже смачно.
З 22 по 27 червня в Івано-Франківську проходив Чемпіонат України з шашок-100, Класична гра. У…
У Кам’янському відбулись матчі 3 туру чемпіонату міста з футболу серед промислових підприємств та аматорських…
Департаментом житлово-комунального господарства та будівництва Кам’янської міської ради за період з 19.06.2025 по 26.06.2025 було…
Про це повідомила Лариса Биданцева, керівниця Кам’янської станції обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.…
В урочистостях взяв участь мер Андрій Білоусов. "1 стаття Конституції України проголошує: «Україна є суверенна…
27 червня в Словенії, в Любляні, стартував XIII чемпіонат Європи з черліденгу. У складі української…