Якщо вічна класика “бутерброди з ковбасою та сиром” набридла – пропонуємо ще 3 не менш смачних варіанти на будь-який смак.
Такі сендвічі дуже популярні в Японії. Для приготування потрібно зварити круто 6 яєць, потім натерти і посолити. Змішати з 3 ложками майонезу. За бажанням можна додати спеції, зелень, гірчицю – намазка на бутерброди готова.
Хліб треба підсмажити з обох боків на шматочку вершкового масла. Змастіть грінки щедрим шаром яєчної маси і накрийте зверху другою скибочкою. Бажано подавати цю закуску гарячою.
Ці бутерброди можна готувати з будь-якою консервованою рибою, наприклад, лососем або скумбрією, але найсмачніше виходить із тунцем.
Духовку розігрійте до 180°. У великій мисці треба змішати рибну консерву, 150 г тертого сиру, ложку майонезу і подрібнений кріп. Потім змастити хліб начинкою і запікати 10 хвилин.
Для цього вітамінного та поживного рецепта знадобиться соус гуакамоле. Змішайте м’який стиглий авокадо з чайною ложкою лимонного соку, подрібненою цибулиною і спеціями за смаком. Добре підійдуть паприка, сушений часник і перець чилі. Готову суміш нанесіть на грінки – буде дуже смачно.
29 вересня в Кіноконцертному залі «МИР» відбувся урочистий захід з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. Цей…
Ввечері 30 вересня росіяни атакували Дніпро безпілотниками. У місті пролунало кілька вибухів. Виникли пожежі. Попередньо, є…
Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими спільно з проєктом Dovidka.info від ДУ «Центр стратегічних комунікацій…
Театр ім. Лесі Українки виступив із гастролями у Дніпрі. Наші актори перезентували виставу «Матінка Кураж…
27 вересня у Кам’янському на спортивній арені СК «Прометей» відбувся кубок міста з черліденгу, який…
Співак Макс Барських представив нову українськомовну пісню і зробив важливу заяву. Автор композиції "Буде весна", що на…