Рецепт дня: Крильця барбекю

З приходом тепла і літа українці починають активно проводити час на природі. Приготування їжі просто неба – це особливе задоволення. Сьогодні розглянемо, як зробити курячі крильця барбекю на мангалі.

Коли робите крильця барбекю – маринад є найголовнішим. Саме він відрізняє цю страву від будь-якої іншої. Інгредієнти:

  • 25 курячих крил;
  • п’ять столових ложок соусу барбекю;
  • десять столових ложок соєвого соусу;
  • п’ять чайних ложок меленої паприки;
  • дві ложки аджики;
  • дві чайні ложки сухої аджики;
  • п’ять зубчиків часнику;
  • дві чайні ложки чорного меленого перцю;
  • кунжут і петрушку.

Приготування:

1. Птицю потрібно помити, обсушити паперовими рушниками і перекласти в глибоку миску.

2. Вливаємо туди соєвий і барбекю соуси, всипаємо аджику і подрібнений часник. Додаємо решту спецій і ретельно перемішуємо. Залишаємо крильця маринуватися близько години.

3. За цей час розпалюємо багаття і готуємося до приготування на мангалі.

4. Викладаємо птицю на решітку і готуємо. Не забувайте постійно перевертати, щоб крила рівномірно підрум’янилися і приготувалися.

5. Далі викладаємо на тарілку і прикрашаємо кунжутом і подрібненою петрушкою.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *