Рецепт дня: Салат Коул слоу

Весна принесла із собою не тільки тепло, а й велику кількість свіжих овочів. На тлі природи, що прокидається, хочеться включити у свій раціон побільше смачних салатів, щоб наситити організм вітамінами.

Салат зі свіжої капусти довгі роки є фаворитом у весняний час.

Кулінарний блогер у TikTok Макс Макканн (Meals with Max) розповів, який секретний інгредієнт зробить ваш овочевий гарнір у рази смачнішим. За основу він пропонує взяти відомий салат Коул слоу, який готують із капусти та моркви.

За словами блогера, готується цей салат всього п’ять хвилин. Знадобиться всього дві миски і кілька продуктів. Секретний інгредієнт Макса – це мед, який він додає в заправку Коул слоу.

Інгредієнти:

  • половину невеликого качана капусти;
  • дві морквини;
  • половину цибулини;
  • три ст.л. майонезу;
  • одну ст.л грецького йогурту;
  • половину ч.л. діжонської гірчиці;
  • сік лимона;
  • одну ч.л. меду;
  • сіль і перець.
Приготування:

1. Капусту дрібно наріжте, а моркву – натріть на тертці. Покладіть їх в одну миску. Дрібно нарізаємо цибулю і додаємо туди ж.

2. Тепер готуємо соус. В окремому посуді змішайте майонез, йогурт, діжонську гірчицю, трохи лимонного соку, сіль, перець і мед.

3. Вилийте заправку в миску з овочами і перемішайте, щоб соус повністю покрив їх. Салат із капусти – готовий.

Якщо ви не плануєте одразу його подавати, а просто робите заготовку, то моркву варто відкласти окремо. Пізніше вона може пустити сік і її потрібно буде віджати від зайвої рідини.

Для більш яскравого кольору та пікантного смаку можна взяти синю капусту. Вона надасть легкої гостринки.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *