Але мало хто знає, що можна замісити заварне дріжджове тісто всього за півгодини. Це чудова основа для пиріжків, булочок, ватрушок і домашньої піци.
Щоб страва вийшла з першого разу, візьміть якісну м’яку воду і свіжі дріжджі. Тоді заварне тісто буде м’яким і слухняним, довго не зачерствіє.
Інгредієнти:
1. Теплу воду змішати з дріжджами, сіллю і цукром до розчинення. Потім додати олію і половину борошна, просіяного через дрібне сито. Влити окріп – це активує опару. Потім всипати решту борошна.
2. Замішуйте тісто на пиріжки спочатку лопаткою, а потім руками – будьте обережні та не обпечіться. Іноді може знадобитися більше борошна, щоб суміш стала однорідною. Руки рекомендується змастити олією.
3. Розділіть готове заварне тісто на пиріжки на приблизно 15 однакових частин. Тонко розкачайте і наповніть начинкою на свій смак – не важливо, солодкою чи солоною. Вироби обсмажте в олії або запікайте 15 хвилин за 200°.
Поліція Дніпра розшукує 14-річну Марину Кацюбу. 5 липня близько 15.00 дівчина пішла з місця мешкання…
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Вночі оборонці неба збили над Дніпропетровщиною 1 БпЛА…
Про ситуацію в місті повідомив мер Андрій Білоусов. "Протягом цієї ночі на території міста надзвичайних…
У Дніпрі засудили чоловіка, який пограбував 71-річну жінку, він отримав 7 років за ґратами. Суд…
Важливо, незважаючи на жодні обставини, тримати себе в руках, нікого не ображати і, зі свого боку, не реагувати на чужі недружні…
Днями депутата Антон Гусєв провів чергову зустріч с мешканцями 4-го мікрорайону та обговорив актуальні питання…