Але мало хто знає, що можна замісити заварне дріжджове тісто всього за півгодини. Це чудова основа для пиріжків, булочок, ватрушок і домашньої піци.
Щоб страва вийшла з першого разу, візьміть якісну м’яку воду і свіжі дріжджі. Тоді заварне тісто буде м’яким і слухняним, довго не зачерствіє.
Інгредієнти:
1. Теплу воду змішати з дріжджами, сіллю і цукром до розчинення. Потім додати олію і половину борошна, просіяного через дрібне сито. Влити окріп – це активує опару. Потім всипати решту борошна.
2. Замішуйте тісто на пиріжки спочатку лопаткою, а потім руками – будьте обережні та не обпечіться. Іноді може знадобитися більше борошна, щоб суміш стала однорідною. Руки рекомендується змастити олією.
3. Розділіть готове заварне тісто на пиріжки на приблизно 15 однакових частин. Тонко розкачайте і наповніть начинкою на свій смак – не важливо, солодкою чи солоною. Вироби обсмажте в олії або запікайте 15 хвилин за 200°.
У середу, 20 серпня, у Дніпрі сталась пожежа. На вулиці Німецькій (раніше - Томська) горів…
Щиро вітаємо ансамбль духових інструментів “Jump” Кам’янської школи мистецтв №6 (керівник – Роман Кононенко, концертмейстер…
У середу, 20 серпня, у Дніпрі на вулиці Панікахи сталася аварія. В районі пивоварні MOVA дорогу…
Шанувальникам солодкого точно сподобається домашній торт Пломбір без випічки. Вам не потрібно довго робити коржі,…
Поліція м. Синельникове розшукує 70-річну Любов Писарєву. 15 серпня жінка пішла з місця проживання та…
Програма заходів у закладах культури Кам’янського з 20 серпня по 27 серпня. Музей історії міста…