Але мало хто знає, що можна замісити заварне дріжджове тісто всього за півгодини. Це чудова основа для пиріжків, булочок, ватрушок і домашньої піци.
Щоб страва вийшла з першого разу, візьміть якісну м’яку воду і свіжі дріжджі. Тоді заварне тісто буде м’яким і слухняним, довго не зачерствіє.
Інгредієнти:
1. Теплу воду змішати з дріжджами, сіллю і цукром до розчинення. Потім додати олію і половину борошна, просіяного через дрібне сито. Влити окріп – це активує опару. Потім всипати решту борошна.
2. Замішуйте тісто на пиріжки спочатку лопаткою, а потім руками – будьте обережні та не обпечіться. Іноді може знадобитися більше борошна, щоб суміш стала однорідною. Руки рекомендується змастити олією.
3. Розділіть готове заварне тісто на пиріжки на приблизно 15 однакових частин. Тонко розкачайте і наповніть начинкою на свій смак – не важливо, солодкою чи солоною. Вироби обсмажте в олії або запікайте 15 хвилин за 200°.
На Дніпропетровщині слідчі задокументували схему незаконного переоформлення землі з власності територіальної громади на приватну особу.…
У Новолозуватці Криворізького району, на Карачунівському водосховищі, 1 грудня виявили тіло 48-річної жінки. Попередньо встановлено,…
Перша зимова Повня, яка настане 5 грудня, принесе особливу енергію тим, хто був виснажений останніми…
Про зміни у графіку руху громадського транспорту повідомили в КП "Транспорт". "До уваги пасажирів, що…
За результатами досліджень відокремленого структурного підрозділу Кам’янського міського відділу лабораторних досліджень державної установи «Дніпропетровський обласний…
29 листопада в Дніпрі відбулися змагання з дзюдо на призи спортивного клубу «ТАЙФУ», у яких…