Вітаю зі святом!

Працівники соціальної сфери – люди, чия щоденна робота сповнена гуманізму та милосердя. В цей день ми вітаємо тих, хто на передовій суспільства, опікується проблемами людей, забезпечуючи їх потреби. Вашу людяність, доброту, турботу і чуйність відчувають широкі верстви населення: літні люди, ветерани, пенсіонери, інваліди, діти-сироти, малозабезпечені та багатодітні сім`ї.
Піклуючись про людину, її майбутнє, забезпечуючи надання соціальних гарантій і допомоги тим, хто потрапив у нелегкі життєві ситуації, соціальні працівники роблять вагомий внесок в розбудову демократичного, громадянського суспільства.
Щиро дякуємо вам за сумлінну працю, здатності нести добро та прагнення справедливості. Ваша праця не завжди помітна, часом невдячна, але добросердечність, сумлінна праця та прагнення соціальної справедливості допомагають подолати будь-які труднощі в реалізації соціальних програм.
Нехай ваші подвижницькі зусилля та невичерпна криниця душевної доброти в поєднанні із працьовитістю, компетентністю, витримкою і професіоналізмом, сприяють звершенню задумів, покращенню соціального захисту населення.
Зичу вам міцного здоров’я, миру, добробуту, родинного затишку, злагоди, подальших професійних здобутків та наснаги в нелегкій, але такій потрібній людям справі, зігрітої співчуттям та любов’ю до ближнього.
Голова Кам’янської міської організації ВО «Батьківщина»Олександр Плахотнік.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *