У сезон гріх не побалувати себе малосольними огірочками. Є багато способів, як їх приготувати, але один із найбільш ходових – мариновані огірки в пакеті. Із цим рецептом вони будуть готові за 1 годину або навіть за 20 хвилин.
Інгредієнти:
- 0,5 кг огірків;
- 2-3 зубчики часнику;
- 1/2 пучка кропу;
- 0,5 солі;
- 0, 5 ст. л. цукру (без гірки);
- 1 ст. л. яблучного оцту;
- 2 ст. л. олії.
Приготування:
1. Овочі помити, зрізати “попки”, розрізати поперек навпіл, а потім кожну половинку ще на 4 частини – так вони швидше промаринуються.
2. Подрібнити кріп і часник. Скласти в звичайний харчовий кульок (або із зіп-застібкою) усі підготовлені інгредієнти, додати спеції, оцет і олію, зав’язати кульок (або закрити на застібку) і гарненько потрясти, покласти на 1 годину в холодильник.
3. Якщо хочете, щоб овочі вийшли лише злегка маринованими, то достатньо витримати їх 15-20 хвилин.