Інгредієнти:
Приготування:
1. Овочі помити, зрізати “попки”, розрізати поперек навпіл, а потім кожну половинку ще на 4 частини – так вони швидше промаринуються.
2. Подрібнити кріп і часник. Скласти в звичайний харчовий кульок (або із зіп-застібкою) усі підготовлені інгредієнти, додати спеції, оцет і олію, зав’язати кульок (або закрити на застібку) і гарненько потрясти, покласти на 1 годину в холодильник.
3. Якщо хочете, щоб овочі вийшли лише злегка маринованими, то достатньо витримати їх 15-20 хвилин.
Про це Андрій Білоусов повідомив у своєму телеграм-каналі. "Зустрівся із представниками 108-ї окремої бригади територіальної…
Театру ім. Лесі Українки на постійну роботу потрібен заступник головного бухгалтера з досвідом роботи від…
У Кам’янському тривають роботи з відновлення покриття пішохідних зон на міських вулицях. 5 вересня працівники…
Концерт «Мелодії великої родини», організований Театром ім. Лесі Українки під керівництвом директора- художнього керівника Маргарити…
Музей історії м. Кам’янське відкрив унікальний виставковий проєкт "ANIMALтерапія". 5 вересня відбулося урочисте відкриття, яке зібрало перших відвідувачів,…
Слідчі Дніпра скерували до суду справу відносно серійного крадія. Судитимуть зловмисника, який з весни цього року…