Інгредієнти:
Приготування:
1. Овочі помити, зрізати “попки”, розрізати поперек навпіл, а потім кожну половинку ще на 4 частини – так вони швидше промаринуються.
2. Подрібнити кріп і часник. Скласти в звичайний харчовий кульок (або із зіп-застібкою) усі підготовлені інгредієнти, додати спеції, оцет і олію, зав’язати кульок (або закрити на застібку) і гарненько потрясти, покласти на 1 годину в холодильник.
3. Якщо хочете, щоб овочі вийшли лише злегка маринованими, то достатньо витримати їх 15-20 хвилин.
Про них повідомив мер міста Андрій Білоусов. Більш детально дивіться у відеосюжеті:
У Дніпрі розшукали 73-річну Людмилу Руду. 13 листопада жінка пішла з дому. Понад три тижні…
7 грудня Україна відзначає День місцевого самоврядування — свято людей, які своєю щоденною працею забезпечують…
6 грудня на базі ДЮСШ №1 відбувся видовищний фестиваль єдиноборств. Захід зібрав 85 учасників віком…
У Кривому Розі на вулиці Ювілейній легковий автомобіль збив 12-річну дівчинку, коли вона переходила дорогу…
5 грудня ввечері у Дніпрі в Амур-Нижньодніпровському районі сталася серйозна аварія, учасником якої стали легковий…