Інгредієнти:
Приготування:
1. Овочі помити, зрізати “попки”, розрізати поперек навпіл, а потім кожну половинку ще на 4 частини – так вони швидше промаринуються.
2. Подрібнити кріп і часник. Скласти в звичайний харчовий кульок (або із зіп-застібкою) усі підготовлені інгредієнти, додати спеції, оцет і олію, зав’язати кульок (або закрити на застібку) і гарненько потрясти, покласти на 1 годину в холодильник.
3. Якщо хочете, щоб овочі вийшли лише злегка маринованими, то достатньо витримати їх 15-20 хвилин.
Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "Перевірив хід ремонтних робіт у приміщенні, де невдовзі…
Жодного міксера, вагів чи зайвої метушні — лише кілька простих рухів, і ароматний пиріг з золотистою скоринкою вже печеться…
Поліцейські Синельниківщини затримали чоловіка, причетного до вбивства знайомого. Під час побутового конфлікту підозрюваний наніс потерпілому…
У передмісті Дніпра, у місті Підгородне, виявили унікальну колекцію старовинних автомобілів. Місцеві жителі називають його…
18 жовтня у Дніпрі відбувся етап Дитячої ліги Дніпра з дзюдо серед юнаків та дівчат…
Про це повідомив віцепрезидент Національної федерації шашок України Леонід Бройтман. Стали відомі дати та місце проведення…