Інгредієнти:
Приготування:
1. Овочі помити, зрізати “попки”, розрізати поперек навпіл, а потім кожну половинку ще на 4 частини – так вони швидше промаринуються.
2. Подрібнити кріп і часник. Скласти в звичайний харчовий кульок (або із зіп-застібкою) усі підготовлені інгредієнти, додати спеції, оцет і олію, зав’язати кульок (або закрити на застібку) і гарненько потрясти, покласти на 1 годину в холодильник.
3. Якщо хочете, щоб овочі вийшли лише злегка маринованими, то достатньо витримати їх 15-20 хвилин.
Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. "Підтримуємо наших земляків, які боронять Україну на передовій.…
Дійшла фіналу триденна навчальна сесія програми стажування молоді в молодіжних центрах, яку реалізує Democracy Reporting…
У прифронтовому Нікополі зловмисники навмисно пошкоджують габіони — захисні споруди, які встановлюють для безпеки містян…
«Соціальна згуртованість — свідомий крок до майбутнього». Саме під таким гаслом управління молоді та спорту…
Українська співачка Анна Трінчер зворушила ліричною композицією, в якій розповіла про своє заповітне. Пісня артистки дістала назву…
Нещодавно мілітарна колекція Музею історії міста Кам'янське поповнилася унікальними експонатами з місць проведення Курської наступальної…