Добрі ініціативи мешканців Заводського району Кам’янського завжди знаходять підтримку

Дух добросусідства, турбота не лише за власні подвір’я, а й за порядок на рідній вулиці притаманні мешканцям приватного сектору Заводського району.
Кам’янчани добре усвідомлюють, що справжній комфорт і затишок не повинні обмежуватись межами своїх заборів. Такою життєвою позицією відчутно вирізняються жителі вулиці Чугуївської та прилеглої до неї території.
Коли заходить мова про дітей, організацію їхнього дозвілля – дорослі не вагаючись об’єднують зусилля, і забуваючи про час, дружньо беруться до роботи.
Зі своїми корисними ініціативами небайдужі мешканці цього мікрорайону вже неодноразово звертались до керівництва адміністрації Заводського району. За сприяння голови адміністрації Юрія Анатолійовича Лисяка, ще влітку, на вулиці Чугуївській було встановлено нові конструкції дитячого розважального майданчика на радість малечі та їх батькам.
Але турботливим батькам цього виявилося замало. Вони вирішили зробити його ще більш затишним і зеленішим на нещодавно проведеній толоці, ініційованій однією з мешканок цього району Наталією Булькас. Вона живе за принципом: “Якщо не я, то хто?”. До активних дій її надихають інші мешканці мікрорайону з позитивним мисленням.
Добру ініціативу було підтримано керівництвом адміністрації та надано допомогу у забезпеченні саджанцями.
На заклик ініціативної групи відгукнулися небайдужі мешканці. Минулими вихідними їх об’єднала спільна корисна праця по благоустрою та озелененню території майданчику.
На толоку прийшли цілими родинами. Маленькі діти з батьками, бабусями та дідусями працювали разом, бо гуртом робити добру справу не лише легше, а й веселіше. Робота знайшлася для кожного по їх силах – прибирали сміття, висаджували дерева. Це дуже корисна справа, бо діти вже з дитинства розуміють, як себе варто поводити в навколишньому середовищі, а батьки сподіваються на показовість власного прикладу. І як результат – посмішки, радісні дитячі очі, задоволення від зробленого, почуття колективізму та добросусідства.
Жителі вулиці Чугуївської та прилеглої до неї території дедалі охочіше пристають на добрі ініціативи та приходять на подібні заходи. Вони ще раз довели, що завдяки таким активним, ініціативним молодим жителям як Наталія Булькас можна зорганізувати сусідів заради будь-якої спільної ідеї та зробити життя у своєму районі та нашому місті кращим.

Адміністрація Заводського району Кам’янської міської ради.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *