Для цієї страви зазвичай обирають “чоловічі” квітки цукіні, кабачків чи гарбуза – на довгому тонкому черешку, які не плодоносять.
Квіти цукіні, смажені в клярі на сковорідці, пропонує приготувати професійний кулінар та італійка за походженням Крістіна Конте.
Інгредієнти:
1. Приготуйте кляр: змішайте борошно, сіль, молоко. Порціями додайте воду, збиваючи суміш вінчиком або виделкою. Збивайте протягом 2 хвилин, відставте в сторону.
2. Видаліть маточку і стебло квіток, потім акуратно промийте їх і висушіть на паперовому рушнику. Нічого страшного, якщо вони трохи порвуться або ви розкриєте їх повністю.
3. Помістіть шматочок сиру всередину кожної квітки (якщо ви розкрили квітки, то загорніть їх навколо сиру). За бажанням додайте анчоус поверх моцарели.
4. Розігрійте сковороду з олією, вмочіть фаршировані цукіні в кляр, вийміть виделкою, дайте надлишкам кляру стекти. Викладіть на гарячу сковорідку й обсмажте протягом близько 2 хвилин з одного боку, а потім з іншого. Якщо трохи сиру витече, це не зіпсує кінцевий результат.
5. Після приготування перекладіть квіточки на тарілку з паперовим рушником – він вбере зайву олію.
Квіти цукіні в клярі можна їсти холодними, але вони набагато смачніші, коли гарячі!
У понеділок, 14 липня, у Кривому Розі в одному з багатоповерхових будинків на проспекті 200-річчя…
Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "За інформацією начальника обласної військової адміністрації, оборонці неба…
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Ворог масовано атакував область. Оборонці неба збили над…
За грошову винагороду у розмірі 1000 доларів двоє чоловіків підпалили авто Mitsubishi L200 та зняли…
Овен 16 липня стане днем, коли внутрішній вогонь трансформується в несподівану ясність. Ранок може початися…
14 липня на місцевому ставку селища Байдаківка Лихівської селищної територіальної громади Кам’янського району, потонув чоловік.…