Для цієї страви зазвичай обирають “чоловічі” квітки цукіні, кабачків чи гарбуза – на довгому тонкому черешку, які не плодоносять.
Квіти цукіні, смажені в клярі на сковорідці, пропонує приготувати професійний кулінар та італійка за походженням Крістіна Конте.
Інгредієнти:
1. Приготуйте кляр: змішайте борошно, сіль, молоко. Порціями додайте воду, збиваючи суміш вінчиком або виделкою. Збивайте протягом 2 хвилин, відставте в сторону.
2. Видаліть маточку і стебло квіток, потім акуратно промийте їх і висушіть на паперовому рушнику. Нічого страшного, якщо вони трохи порвуться або ви розкриєте їх повністю.
3. Помістіть шматочок сиру всередину кожної квітки (якщо ви розкрили квітки, то загорніть їх навколо сиру). За бажанням додайте анчоус поверх моцарели.
4. Розігрійте сковороду з олією, вмочіть фаршировані цукіні в кляр, вийміть виделкою, дайте надлишкам кляру стекти. Викладіть на гарячу сковорідку й обсмажте протягом близько 2 хвилин з одного боку, а потім з іншого. Якщо трохи сиру витече, це не зіпсує кінцевий результат.
5. Після приготування перекладіть квіточки на тарілку з паперовим рушником – він вбере зайву олію.
Квіти цукіні в клярі можна їсти холодними, але вони набагато смачніші, коли гарячі!
На вулиці Романа Шухевича у районі 44 кварталу у Кривому Розі вантажівка збила 17-річну дівчину.…
Днями у Дніпрі виявили забруднення проїзної частини на Січеславській Набережній, вулиці Воскресенській та вулиці Ливарній.…
28 травня у Дніпрі затримали військового. Його підозрюють у вимаганні та отриманні хабара від військовозобов’язаного.…
Про ситуацію в місті на ранок повідомив мер Андрій Білоусов. "На території міста протягом ночі…
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Ворог продовжував бити по Нікопольщині артилерією і БпЛА.…
У Дніпрі трамвай протаранив фуру на ж/м Західний. Інцидент стався вдень 29 травня, пише dnepr.info Як…