Інгредієнти:
Приготування:
З одного листка лаваша і зазначених інгредієнтів виходить 6 трикутників.
1. Сир розімніть виделкою, сулугуні натріть на великій тертці, а зелень промийте і дрібно порубайте. Змішайте інгредієнти у великій мисці та влийте соняшникову олію. Посоліть і поперчіть за смаком.
2. Яйце збовтайте до однорідності та підготуйте кулінарний пензлик.
3. Лаваш розріжте на прямокутні смужки завширшки приблизно 10 см. На кожній смузі зігніть один край так, щоб вийшов трикутник. Поруч викладіть сирну начинку і накрийте її трикутником із лаваша. Поступово загорніть лаваш у форму трикутника.
4. Збитим яйцем змастіть хачапурі з лавашем зверху з усіх боків. Потім обсмажте страву на гарячій і сухій сковороді по 2-3 хвилини з кожного боку. За цей час страва стане золотистою і хрусткою зовні, а начинка розплавиться.
За бажанням ліниві хачапурі з лавашем можна приготувати в духовці, поставивши їх запікатися на 5 хвилин за 180°.
Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. Дніпровський фаховий коледж інженерії та педагогіки відзначив свій…
Спортивні змагання відвідав міський голова Андрій Білоусов. "Сьогодні у нашому місті стартував 5-й ювілейний Всеукраїнський…
Служба безпеки затримала двох агентів фсб, які коригували повітряні атаки рашистів по енергетичній інфраструктурі Дніпра.…
Поліція м. Зеленодольська скерувала до суду обвинувальний акт стосовно чоловіка, причетного до скоєння ряду тяжких…
ТОВ ЦСК «Біофарма плазма» та департамент культури Камянського оголошують конкурс з образотворчого мистецтва «Biopharma-ART». 1.…
Вийшов новий тизер українського романтичного фентезі "Мавка. Справжній міф". У ролику творці фентезі презентували перший…