Інгредієнти:
Приготування:
З одного листка лаваша і зазначених інгредієнтів виходить 6 трикутників.
1. Сир розімніть виделкою, сулугуні натріть на великій тертці, а зелень промийте і дрібно порубайте. Змішайте інгредієнти у великій мисці та влийте соняшникову олію. Посоліть і поперчіть за смаком.
2. Яйце збовтайте до однорідності та підготуйте кулінарний пензлик.
3. Лаваш розріжте на прямокутні смужки завширшки приблизно 10 см. На кожній смузі зігніть один край так, щоб вийшов трикутник. Поруч викладіть сирну начинку і накрийте її трикутником із лаваша. Поступово загорніть лаваш у форму трикутника.
4. Збитим яйцем змастіть хачапурі з лавашем зверху з усіх боків. Потім обсмажте страву на гарячій і сухій сковороді по 2-3 хвилини з кожного боку. За цей час страва стане золотистою і хрусткою зовні, а начинка розплавиться.
За бажанням ліниві хачапурі з лавашем можна приготувати в духовці, поставивши їх запікатися на 5 хвилин за 180°.
Танцювальне свято відвідав мер Андрій Білоусов. "Сьогодні у міському парку культури та відпочинку провели спортивно-масовий…
На відкритті побував мер Андрій Білоусов. "Через війну тисячі наших співгромадян втратили свої домівки і…
З ініціативи першої леді України Олени Зеленської в Києві відбувся п’ятий Саміт перших леді та…
За результатами досліджень відокремленого структурного підрозділу Кам’янського міського відділу лабораторних досліджень державної установи «Дніпропетровський обласний…
19 вересня у Музеї історії м. Кам'янське відкриється фото-виставка під назвою "Кам'янське. Крізь обєктив часу…
Вже зараз варто подумати, де проводити осінні вечори — і найкраще місце для цього, звісно,…