Інгредієнти:
Приготування:
З одного листка лаваша і зазначених інгредієнтів виходить 6 трикутників.
1. Сир розімніть виделкою, сулугуні натріть на великій тертці, а зелень промийте і дрібно порубайте. Змішайте інгредієнти у великій мисці та влийте соняшникову олію. Посоліть і поперчіть за смаком.
2. Яйце збовтайте до однорідності та підготуйте кулінарний пензлик.
3. Лаваш розріжте на прямокутні смужки завширшки приблизно 10 см. На кожній смузі зігніть один край так, щоб вийшов трикутник. Поруч викладіть сирну начинку і накрийте її трикутником із лаваша. Поступово загорніть лаваш у форму трикутника.
4. Збитим яйцем змастіть хачапурі з лавашем зверху з усіх боків. Потім обсмажте страву на гарячій і сухій сковороді по 2-3 хвилини з кожного боку. За цей час страва стане золотистою і хрусткою зовні, а начинка розплавиться.
За бажанням ліниві хачапурі з лавашем можна приготувати в духовці, поставивши їх запікатися на 5 хвилин за 180°.
В області відкрили Центр захисту прав дитини. Це простір, де допомагатимуть хлопцям і дівчатам, які постраждали від…
2 червня о 10:00 відбудеться позачергове засідання виконавчого комітету Кам’янської міської ради. До порядку денного…
На Кам’янському водосховищі порушник наловив раків на 436 тис. грн збитків. Про це повідомили в Дніпропетровському…
Департаментом житлово-комунального господарства та будівництва Кам’янської міської ради за період з 23.05.2025 по 30.05.2025 було…
Поліція Кривого Рогу затримала підозрюваного у збуті наркотиків на території району. Під час поверхневої перевірки у…
Про це доповів голова ОВА Сергій Лисак. "Агресор бив по Нікопольщині артилерією та FPV-дронами. Скинув…