Інгредієнти:
Приготування:
З одного листка лаваша і зазначених інгредієнтів виходить 6 трикутників.
1. Сир розімніть виделкою, сулугуні натріть на великій тертці, а зелень промийте і дрібно порубайте. Змішайте інгредієнти у великій мисці та влийте соняшникову олію. Посоліть і поперчіть за смаком.
2. Яйце збовтайте до однорідності та підготуйте кулінарний пензлик.
3. Лаваш розріжте на прямокутні смужки завширшки приблизно 10 см. На кожній смузі зігніть один край так, щоб вийшов трикутник. Поруч викладіть сирну начинку і накрийте її трикутником із лаваша. Поступово загорніть лаваш у форму трикутника.
4. Збитим яйцем змастіть хачапурі з лавашем зверху з усіх боків. Потім обсмажте страву на гарячій і сухій сковороді по 2-3 хвилини з кожного боку. За цей час страва стане золотистою і хрусткою зовні, а начинка розплавиться.
За бажанням ліниві хачапурі з лавашем можна приготувати в духовці, поставивши їх запікатися на 5 хвилин за 180°.
Про них повідомив мер міста Андрій Білоусов. Більш детально дивіться у відеосюжеті.
ГО «Бджола» спільно з Центром молодіжних ініціатив за підтримки міського голови Андрія Білоусова організували тематичний…
Уже 49-те авто від освітянської спільноти Кам’янського поповнило автопарк ЗСУ. Цього разу автівку придбано для…
Сьогодні в Україні відзначають День працівників металургійної і гірничодобувної промисловості. Разом з начальником Кам'янської районної…
19 липня, о 14:35, на вулиці Сергія Колачевського Тернівського району місат Кривий Ріг, горів автомобіль.…
Дніпропетровський регіональний центр з гідрометеорології попереджає: 20-21 липня по території області очікується надзвичайна (V класу)…