Якщо ви досі не пробували “відбивати” редиску, то зараз – саме час.
Інгредієнти:
1. Редиску вимити, “хвостики” зрізати. За допомогою кухонного молотка відбити редиску – акуратно, але з деяким зусиллям, щоб овоч розтріскався. Це необхідно для того, щоб редиска добре промаринувалася.
2. Перекласти відбиту редиску в миску, додати подрібнений кріп (можна також покласти петрушку або кінзу), роздавлений часник. За бажанням додати гострий стручковий перець без насіння і кілька горошин чорного перцю. Потім посолити, всипати цукор, влити оцет і олію.
3. Добре перемішати, затягнути плівкою і залишити в холодильнику на 1,5-2 години, щоб закуска промаринувалася.
За таким самим принципом готується “Бита редиска” в банці – всі інгредієнти поміщають у банку, закривають, добре струшують і залишають на деякий час, щоб редиска наситилася маринадом. Замість банки можна використовувати поліетиленовий пакет із зіп-застібкою.
У суботу, 19 липня, у Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького сталася ДТП. Карета швидкої допомоги…
Захід зібрав чимало місцевих мешканців, дітей та дорослих. Привітати з відкриттям до Вільногірська завітали почесні…
До Дня ідеальної сім’ї у Кам’янському провели особливий захід — сімейний квест «Родина – джерело…
Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. "Сьогодні Кам'янське приймало наймасштабніші Всеукраїнські змагання серед ветеранів…
Вранці у суботу, 19 липня, у Кривому Розі 63-річний чоловік згорів у власному будинку. Про…
Цього дня слід прислухатися до своїх бажань. Також не варто відмовлятися від допомоги чи власних…