Якщо ви досі не пробували “відбивати” редиску, то зараз – саме час.
Інгредієнти:
1. Редиску вимити, “хвостики” зрізати. За допомогою кухонного молотка відбити редиску – акуратно, але з деяким зусиллям, щоб овоч розтріскався. Це необхідно для того, щоб редиска добре промаринувалася.
2. Перекласти відбиту редиску в миску, додати подрібнений кріп (можна також покласти петрушку або кінзу), роздавлений часник. За бажанням додати гострий стручковий перець без насіння і кілька горошин чорного перцю. Потім посолити, всипати цукор, влити оцет і олію.
3. Добре перемішати, затягнути плівкою і залишити в холодильнику на 1,5-2 години, щоб закуска промаринувалася.
За таким самим принципом готується “Бита редиска” в банці – всі інгредієнти поміщають у банку, закривають, добре струшують і залишають на деякий час, щоб редиска наситилася маринадом. Замість банки можна використовувати поліетиленовий пакет із зіп-застібкою.
Серед постраждалих - двоє дітей. Про це повідомили в Дніпропетровському ОЦКПХ МОЗ. Протягом минулого тижня до…
СБУ провела нову унікальну спецоперацію і втретє вразила Кримський міст — цього разу під водою!…
Актуальні схеми шахрайства та способи їх уникнення. Офіс Омбудсмана України спільно з Національною поліцією України…
Українська співачка Ірина Білик перевипустила легендарний хіт "Так просто" та просто приголомшила його новим звучанням. Загалом, виконавиця…
Провадити ветеранську політику руками ветеранів і створювати новий досвід ветеранського єднання. У Кам’янському хабі вітали…
З 30 травня по 1 червня у селі Колоденка, Рівненської області, було проведено чемпіонат України…