Якщо ви досі не пробували “відбивати” редиску, то зараз – саме час.
Інгредієнти:
1. Редиску вимити, “хвостики” зрізати. За допомогою кухонного молотка відбити редиску – акуратно, але з деяким зусиллям, щоб овоч розтріскався. Це необхідно для того, щоб редиска добре промаринувалася.
2. Перекласти відбиту редиску в миску, додати подрібнений кріп (можна також покласти петрушку або кінзу), роздавлений часник. За бажанням додати гострий стручковий перець без насіння і кілька горошин чорного перцю. Потім посолити, всипати цукор, влити оцет і олію.
3. Добре перемішати, затягнути плівкою і залишити в холодильнику на 1,5-2 години, щоб закуска промаринувалася.
За таким самим принципом готується “Бита редиска” в банці – всі інгредієнти поміщають у банку, закривають, добре струшують і залишають на деякий час, щоб редиска наситилася маринадом. Замість банки можна використовувати поліетиленовий пакет із зіп-застібкою.
Про них повідомив мер міста Андрій Білоусов. Більш детально дивіться у відеосюжеті:
У п’ятницю, 1 листопада, в Кам’янському на базі СК “Прометей” відбувся фестиваль з футзалу серед…
Про це повідомив мер міста Андрій Білуосов. "31 грудня 2024 року в бою поблизу Успеніна…
Ввечері у суботу, 1 листопада, у Дніпрі на Мануйлівському проспекті автомобіль насмерть збив людину. Про…
З 27 по 31 жовтня в місті Вінниця відбулися Чемпіонат України серед юнаків та Кубок…
Під час конфлікту жінка завдала потерпілому смертельного ножового поранення. Повідомлення про злочин надійшло до поліції…