Якщо ви досі не пробували “відбивати” редиску, то зараз – саме час.
Інгредієнти:
1. Редиску вимити, “хвостики” зрізати. За допомогою кухонного молотка відбити редиску – акуратно, але з деяким зусиллям, щоб овоч розтріскався. Це необхідно для того, щоб редиска добре промаринувалася.
2. Перекласти відбиту редиску в миску, додати подрібнений кріп (можна також покласти петрушку або кінзу), роздавлений часник. За бажанням додати гострий стручковий перець без насіння і кілька горошин чорного перцю. Потім посолити, всипати цукор, влити оцет і олію.
3. Добре перемішати, затягнути плівкою і залишити в холодильнику на 1,5-2 години, щоб закуска промаринувалася.
За таким самим принципом готується “Бита редиска” в банці – всі інгредієнти поміщають у банку, закривають, добре струшують і залишають на деякий час, щоб редиска наситилася маринадом. Замість банки можна використовувати поліетиленовий пакет із зіп-застібкою.
Про неї повідомив міський голова Андрій Білоусов. "Передали допомогу для наших кам’янчан, які несуть службу у…
13 вересня городян запрошують на унікальну подорож Кам’янським від ГО «Молода Бджола», управління молоді та…
Хід робіт перевірив міський голова Андрій Білоусов. "Приступили до будівництва чотирьох посадкових майданчиків на трамвайних…
5 вересня в камянській Бібліотеці ім. Т.Г. Шевченка відбулася лекція відомого фізика, випускника Технічного (нині…
Дія фільму відбувається у маленькому містечку поблизу Києва. Головні герої Тарас і Оля, після вечірки…
Члени новоствореного спортивного клубу «Кам'янське» гідно представили наше місто на престижному турнірі з бразильського джиу-джитсу…