Така закуска за смаком дійсно нагадує мариновані шампіньони. Любителі гострого можуть додати мелений чилі.
Інгредієнти:
1. Нарізати синенькі великими кубиками, часник і зелень дрібно порубати.
2. У каструлі закип’ятити воду, додати сіль, цукор і половину оцту. Викласти баклажани і варити 10 хвилин. Внести часник і кріп, знову закип’ятити й вимкнути вогонь.
3. У стерилізовані банки розкладіть баклажани на зиму, зливши рідину. Влийте в кожну ємність по ложці оцту й олії. Закрутіть кришками, переверніть і накрийте рушником, поки заготовки не охолонуть.
Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "У місті без надзвичайних подій. Вночі в області…
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "В області працювали сили ППО. Знищили 5 безпілотників,…
У Дніпропетровській області зафіксовано один випадок ботулізму у дорослого пацієнта. Про це повідомляє Дніпропетровський обласний центр…
У середу, 17 вересня, у Дніпрі сталася ДТП на перетині вулиць Шевченка та Михайла Грушевського.…
Овен Для Овна цей день позначений необхідністю адаптації до мінливих обставин. На професійному полі можливі…
Заволоділи бюджетними коштами шляхом внесення неправдивої інформації щодо вартості та обсягів робіт, а також спецтехніки.…