Така закуска за смаком дійсно нагадує мариновані шампіньони. Любителі гострого можуть додати мелений чилі.
Інгредієнти:
1. Нарізати синенькі великими кубиками, часник і зелень дрібно порубати.
2. У каструлі закип’ятити воду, додати сіль, цукор і половину оцту. Викласти баклажани і варити 10 хвилин. Внести часник і кріп, знову закип’ятити й вимкнути вогонь.
3. У стерилізовані банки розкладіть баклажани на зиму, зливши рідину. Влийте в кожну ємність по ложці оцту й олії. Закрутіть кришками, переверніть і накрийте рушником, поки заготовки не охолонуть.
У Дніпрі поліцейські затримали підозрюваного у незаконному заволодінні автомобілем. Зловмисник пошкодив замок та намагався завести…
Вдень 5 червня у Дніпрі на вулиці Павла Нірінберга хлопець випав з будівлі. Про це…
У селі Вільний Запорожець Дніпропетровської області готуються прибрати дві старі дамби на річціc Кам’янці. Про…
У Дніпрі поліцейські затримали чоловіка, який пограбував 84-річного пенсіонера. Невідомий напав на літнього чоловіка ззаду…
Овен Цього дня ви відчуєте прилив внутрішньої сили і впевненості. Ранок почнеться з приємних новин,…
2 червня у Дніпрі 10-річний хлопець вирішив залізти на дерево на власному подвір’ї. Він необережно…