Така закуска за смаком дійсно нагадує мариновані шампіньони. Любителі гострого можуть додати мелений чилі.
Інгредієнти:
1. Нарізати синенькі великими кубиками, часник і зелень дрібно порубати.
2. У каструлі закип’ятити воду, додати сіль, цукор і половину оцту. Викласти баклажани і варити 10 хвилин. Внести часник і кріп, знову закип’ятити й вимкнути вогонь.
3. У стерилізовані банки розкладіть баклажани на зиму, зливши рідину. Влийте в кожну ємність по ложці оцту й олії. Закрутіть кришками, переверніть і накрийте рушником, поки заготовки не охолонуть.
Про них повідомив мер міста Андрій Білоусов. Більш детально дивіться у відеосюжеті.
Щороку, в першу неділю серпня, Україна вшановує тих, хто тримає наше небо під захистом –…
У Нікополі поліція затримала підозрюваного у вуличному пограбуванні. Нападник завдав потерпілому декілька ударів в обличчя, забрав…
Поліцейські Кривого Рогу затримали підозрюваного у підпалі будинку знайомої. Вирішивши помститися жінці, раніше судимий чоловік…
Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "26 липня в бою поблизу населеного пункту Піщане…
У Дніпрі поліцейські викрили незаконний посів конопель. Правоохоронці встановили, що 33-річний житель Самарського району на…