Categories: Головне

«Міськводоканал» оновив водопровідну мережу по вулиці М. Лисенко

Згідно із проаналізованим станом водопровідних мереж міста, 2 листопада 2018 року, бригадою КВП КМР «Міськводоканал» проведені роботи з заміни 100 м. сталевої водопровідної труби Ду63 на пластикову ПВХ, за адресою вул. Миколи Лисенко, 63 (Бєсєдова). Про це повідомляє прес-служба «Міськводоканалу».

«Дільниця водопроводу цієї ділянки достатньо зношена. Останнім часом тут відбувалося багато поривів. Виконуючи побажання мешканців цієї вулиці, бригада нашого підприємства здійснила заміну зношеної сталевої труби на пластикову. У зв`язку із прокладеним поруч зі зношеною водопровідної трубою електричного кабелю, при здійсненні робіт запроваджено метод безтраншейної розкопки», – зазначив технічний директор КВП КМР «Міськводоканал» Олександр Яровий.
Бригада мережі водопроводу КВП КМР «Міськводоканалу» працює злагоджено, швидко та якісно. Всі роботи по заміні водопровідної труби виконані в строк.
Адміністрація КПП ДГС «Міськводоканал» закликає жителів нашого міста своєчасно сплачувати за надані послуги централізованого водопостачання та водовідведення, адже без регулярних платежів і належного фінансування наше підприємство не зможе ефективно проводити модернізацію мереж водопроводу та каналізації, а також належним чином провести підготовку до роботи в осінньо-зимовий період.

LDmitriy

Recent Posts

У Дніпрі засудили блогера, який знімав на відео вручення повісток на вулиці

Жовтневий районний суд Дніпра призначив умовний термін українцю, який знімав на телефон роботу працівників ТЦК,…

8 години ago

Жителів Дніпропетровщини попереджають про пожежну небезпеку і заморозки

Дніпропетровський регіональний центр з гідрометеорології попереджає: 5-6 травня на території області очікується надзвичайна (V класу)…

9 години ago

На Дніпропетровщині чоловік зберігав в гаражі боєприпаси

Кривірізькі поліцейські викрили чоловіка на зберіганні боєприпасів. У гаражі, на території домоволодіння фігуранта, поліцейські вилучили…

10 години ago

У Кам’янському хлопець приніс до школи підвіски з патронів

У Кам'янському дитина зробила підвіски з патронів 12 та 16 калібрів та принесла їх до…

11 години ago

У Дніпрі батько та син продавали зброю та боєприпаси

У Дніпрі затримали батька та сина, які займалися продажем вогнепальної зброї та боєприпасів. Про це…

11 години ago

Над Дніпропетровщиною вночі збили 12 безпілотників

Про це повідомив голова оОВА Сергій Лисак. "Вночі ворог атакував область "шахедами". Бійці ПвК «Схід»…

12 години ago