Якщо закатувати огірки з чорною смородиною правильно, то вони здатні не тільки злегка змінити смак, а й колір – ягоди “віддають” овочам усі свої корисні властивості.
Інгредієнти на півлітрову банку:
1. Банки вимити, простерилізувати, викласти на дно кріп, часник, нарізаний часточками. Укласти вимиті огірки, залишивши місце для ягід (можна попередньо овочі замочити на 3-4 години в холодній воді, щоб вони були хрусткими).
2. Всипати до верху банки ягоди, залити окропом, накрити бляшаною кришкою і залишити на 10-15 хвилин.
3. Потім злити рідину в каструлю, додати гвоздику, перець, сіль і цукор. Довести до кипіння, прокип’ятити 5 хвилин, потім вимкнути вогонь і влити оцет.
ВАЖЛИВО: якщо додати оцет під час кипіння води, то отримаєте пишну піну – вона вам не потрібна.
4. Отриманим маринадом необхідно швидко залити огірки, закатати їх кришками та прибрати на зберігання.
У Кам'янському 27 липня з ініціативи міської федерації кіокушин-кан карате пройшов «БОЙОВИЙ МАРАФОН» на честь…
Неподалік Міжгір'я прикордонники зупинили мікроавтобус, який був обладнаний під медичний автомобіль одного з бойових підрозділів.…
Департаментом житлово-комунального господарства та будівництва Кам’янської міської ради за період з 25.07.2025 по 31.07.2025 було…
За даними слідства, фігурант пропонував військовозобов’язаним фальсифіковані документи про непридатність до служби в ЗСУ. Свої…
На автодорозі Н-11 Дніпро-Миколаїв неподалік Баштанки 31 липня близько 02:40 перекинувся на бік рейсовий автобус…
Вийшов новий трейлер мультфільму "Зоотрополіс 2", який виходить у кінотеатрах уже в листопаді. Але, схоже, у…