Смачні цукерки “Рафаелло” мало кого залишають байдужим. Вони давно асоціюються зі святковим настроєм. Водночас ціна цих солодощів постійно зростає.
На щастя, приготувати цукерки Рафаелло власноруч не складно. Головне – вибрати хороший рецепт. Як не дивно, можна приготувати простий варіант Рафаелло власноруч – із вафлями.
Інгредієнти:
- 400 грамів білих вафель;
- 100 грамів вершкового масла;
- 150 грамів згущеного молока;
- 50 грамів мигдалю;
- 100 грамів кокосової стружки.
Приготування:
1. Подрібнюємо вафлі в блендері. Пересипаємо їх в окрему миску та змішуємо зі згущеним молоком, м’яким маслом і кількома ложками кокосової стружки. Маса має ліпитися, але не бути занадто забитою.
2. Ложкою набираємо цю масу, всередину вкладаємо горішок і скачуємо кульку. Її потім покриваємо кокосовою стружкою.
3. Залишаємо рафаелки в холодильнику на годину або на 20 хвилин у морозилці.