Ми знаємо, як зробити курячі відбивні в паніровці, яка буде ідеальною. Соковите м’ясо в повітряній оболонці сподобається абсолютно всім. Цей рецепт мало кому відомий, тому діліться з рідними.
Щоб страва була смачною, м’ясо обов’язково має бути свіжим, а яйця – просто з холодильника.
Інгредієнти:
Приготування:
1. М’ясо наріжте тонкими шматками, накрийте плівкою і відбийте з двох боків. Посипте сіллю та приправою і залиште маринуватися на 1 годину (якщо є час).
2. Добре охолоджені яйця розділити на білок і жовток. Жовтки змішати з молоком і дрібкою солі за допомогою виделки. А білки збити міксером або віночком до м’якої та пишної піни (приблизно 3-4 хвилини).
3. Розігрійте сковороду з ложкою олії. М’ясо спочатку занурте в жовток, потім обваляйте в борошні і нарешті опустіть у збитий білок.
4. Готуйте курячі відбивні на пательні по 4-5 хвилин з кожного боку на невеликому вогні. Подавайте з улюбленим соусом або гарніром.
З таким потрійним кляром м’ясо всередині виходить соковитим і м’яким, а білкове покриття ніжно його обволікає.
Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. "Для захисників з Кам’янського, які виконують бойові завдання…
Місцева мешканка вчинила хуліганські дії та завдала тяжких тілесних ушкоджень відвідувачу одного з закладів в…
У Дніпрі дві бригади "швидкої" рятували жінку, яка після падіння з висоти 3-го поверху опинилася…
Студія A24 представила перший трейлер фільму "Драма" - чорної комедії режисера Крістоффера Борґлі, відомого за стрічкою "Сценарій…
У Кривому Розі на зупинці в районі КРЕСу невідомі вандали розбили скло автобуса. Про це…
Два тижні залишилося до Нового року — четвертого в умовах повномасштабного російського вторгнення. 16 грудня…