Ми знаємо, як зробити курячі відбивні в паніровці, яка буде ідеальною. Соковите м’ясо в повітряній оболонці сподобається абсолютно всім. Цей рецепт мало кому відомий, тому діліться з рідними.
Щоб страва була смачною, м’ясо обов’язково має бути свіжим, а яйця – просто з холодильника.
Інгредієнти:
Приготування:
1. М’ясо наріжте тонкими шматками, накрийте плівкою і відбийте з двох боків. Посипте сіллю та приправою і залиште маринуватися на 1 годину (якщо є час).
2. Добре охолоджені яйця розділити на білок і жовток. Жовтки змішати з молоком і дрібкою солі за допомогою виделки. А білки збити міксером або віночком до м’якої та пишної піни (приблизно 3-4 хвилини).
3. Розігрійте сковороду з ложкою олії. М’ясо спочатку занурте в жовток, потім обваляйте в борошні і нарешті опустіть у збитий білок.
4. Готуйте курячі відбивні на пательні по 4-5 хвилин з кожного боку на невеликому вогні. Подавайте з улюбленим соусом або гарніром.
З таким потрійним кляром м’ясо всередині виходить соковитим і м’яким, а білкове покриття ніжно його обволікає.
Про це повідомили у Єдиній диспетчерській службі. "Кам'янське ВКГ КП ДОР "Аульський водовід" повідомляє: Для…
Випробування листопада торкнуться багатьох, але чотири знаки Зодіаку покажуть дивовижну витримку. Доля готує їм можливість…
До городян звернувся міський голова Андрій Білоусов. "Шановні мешканці Соцміста та БАМу! У звʼязку з…
2 листопада у районі «Новинки» в Кривому Розі неадекват кинув гранату посеред вулиці. Про це…
Поліцейські Кам'янського розшукують 15 - річну Боровець Христину. 1 листопада вранці дівчина пішла з місця…
Згідно з інформацією ДТЕК, діятимуть такі графіки: 1.1 черга: 18:00–22:00 1.2 черга: 18:00–22:00 2.1 черга:…