Ми знаємо, як зробити курячі відбивні в паніровці, яка буде ідеальною. Соковите м’ясо в повітряній оболонці сподобається абсолютно всім. Цей рецепт мало кому відомий, тому діліться з рідними.
Щоб страва була смачною, м’ясо обов’язково має бути свіжим, а яйця – просто з холодильника.
Інгредієнти:
Приготування:
1. М’ясо наріжте тонкими шматками, накрийте плівкою і відбийте з двох боків. Посипте сіллю та приправою і залиште маринуватися на 1 годину (якщо є час).
2. Добре охолоджені яйця розділити на білок і жовток. Жовтки змішати з молоком і дрібкою солі за допомогою виделки. А білки збити міксером або віночком до м’якої та пишної піни (приблизно 3-4 хвилини).
3. Розігрійте сковороду з ложкою олії. М’ясо спочатку занурте в жовток, потім обваляйте в борошні і нарешті опустіть у збитий білок.
4. Готуйте курячі відбивні на пательні по 4-5 хвилин з кожного боку на невеликому вогні. Подавайте з улюбленим соусом або гарніром.
З таким потрійним кляром м’ясо всередині виходить соковитим і м’яким, а білкове покриття ніжно його обволікає.
На Павлоградщині поліцейські затримали підозрюваного у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень знайомому. З тяжкими травмами 56-річного…
З 23 по 25 липня у Дніпрі відбувся чемпіонат Дніпропетровської області з академічного веслування серед…
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Вночі оборонці неба, за інформацією ПвК, знищили в…
Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "Зустрічаємо новий день без надзвичайних подій на території…
31 липня у Кривому Розі 4-річна дитина випала з вікна багатоповерхівки. Вона вилізла на підвіконня…
За чужі гроші чоловік розраховувався у магазинах — загальна сума витрат склала майже 8 тисяч…