Ми знаємо, як зробити курячі відбивні в паніровці, яка буде ідеальною. Соковите м’ясо в повітряній оболонці сподобається абсолютно всім. Цей рецепт мало кому відомий, тому діліться з рідними.
Щоб страва була смачною, м’ясо обов’язково має бути свіжим, а яйця – просто з холодильника.
Інгредієнти:
Приготування:
1. М’ясо наріжте тонкими шматками, накрийте плівкою і відбийте з двох боків. Посипте сіллю та приправою і залиште маринуватися на 1 годину (якщо є час).
2. Добре охолоджені яйця розділити на білок і жовток. Жовтки змішати з молоком і дрібкою солі за допомогою виделки. А білки збити міксером або віночком до м’якої та пишної піни (приблизно 3-4 хвилини).
3. Розігрійте сковороду з ложкою олії. М’ясо спочатку занурте в жовток, потім обваляйте в борошні і нарешті опустіть у збитий білок.
4. Готуйте курячі відбивні на пательні по 4-5 хвилин з кожного боку на невеликому вогні. Подавайте з улюбленим соусом або гарніром.
З таким потрійним кляром м’ясо всередині виходить соковитим і м’яким, а білкове покриття ніжно його обволікає.
15 червня в усьому світі відзначають День батька. Це свято є чудовою нагодою висловити вдячність…
Надзвичайною подією закінчилася звичайна дитяча прогулянка на 44-му кварталі у Кривому Розі. 5-річний хлопчик грав…
У понеділок, 16 червня, на шляхопроводі по проспекту Ювілейному, більш відомому містянам як «Чапаєвський мостик»,…
Гурт The Hardkiss презентував нову англомовну пісню Crush, в якій музиканти повернулися до альтернативного звучання.…
DeepState здійснили інспекцію інженерно-фортифікаційних споруд (ІФС), які зводять на адміністративній межі між Дніпропетровською та Донецькою…
У Кам’янському поліцейські затримали підозрюваного, який вдарив опонента ножем у живіт. Під час конфлікту 38-річний…