Ми знаємо, як зробити курячі відбивні в паніровці, яка буде ідеальною. Соковите м’ясо в повітряній оболонці сподобається абсолютно всім. Цей рецепт мало кому відомий, тому діліться з рідними.
Щоб страва була смачною, м’ясо обов’язково має бути свіжим, а яйця – просто з холодильника.
Інгредієнти:
Приготування:
1. М’ясо наріжте тонкими шматками, накрийте плівкою і відбийте з двох боків. Посипте сіллю та приправою і залиште маринуватися на 1 годину (якщо є час).
2. Добре охолоджені яйця розділити на білок і жовток. Жовтки змішати з молоком і дрібкою солі за допомогою виделки. А білки збити міксером або віночком до м’якої та пишної піни (приблизно 3-4 хвилини).
3. Розігрійте сковороду з ложкою олії. М’ясо спочатку занурте в жовток, потім обваляйте в борошні і нарешті опустіть у збитий білок.
4. Готуйте курячі відбивні на пательні по 4-5 хвилин з кожного боку на невеликому вогні. Подавайте з улюбленим соусом або гарніром.
З таким потрійним кляром м’ясо всередині виходить соковитим і м’яким, а білкове покриття ніжно його обволікає.
Двоє мешканців Дніпропетровської області та одного мешканця Волині затримано під час підготовки до незаконного переходу…
Чизкейк давно став символом затишного домашнього десерту - ніжного, повітряного і водночас ситного. Його легко…
ДТП сталася на вулиці Шевченка. Про це передає "Відомо" з посиланням на "ХДніпро". Водійка автівки…
На Дніпропетровщині слідчі направили до суду кримінальне провадження стосовно чотирьох наркозбувачів, які організували масштабний збут…
Голлівудський актор Кіану Рівз одружився з коханою, американською художницею Александрою Грант. Принаймні, саме так стверджує інсайдер видання RadarOnline. 61-річний…
Щоб зберегти літні вітаміни надовго, можна заморозити малину. Це найпростіший і найефективніший спосіб насолоджуватися соковитими…