Ми пропонуємо варіант, схожий на класичний, але з додаванням таємного продукту – вершків. Звучить незвично, але це дуже смачно – спробуйте самі.
Вам знадобляться:
1. Яйце відварити й остудити, з риби дістати філе й нарізати. Почистити яблуко. Усі продукти, крім вершків, перебити за допомогою блендера або м’ясорубки. Довести до смаку за допомогою спецій.
2. Холодні, прямо з холодильника вершки збивати 5-7 хвилин до кремоподібної консистенції. Акуратно вмішати в страву. Залишити в холодильнику на 1-2 години.
Після цього форшмак з оселедця готовий – намазуйте на бутерброди або подавайте з картоплею.
27 грудня на базі академічного Ліцею №15 відбувся Відкритий турнір ДЮСШ №2 з волейболу серед…
У Дніпровському районі Дніпра поліцейські працювали на місці ДТП, що сталася ввечері, 27 грудня, на…
27 грудня на базі СК «Прометей» відбувся по-справжньому видовищний та яскравий відкритий чемпіонат ДЮСШ №2…
Вечері у п'ятницю, 26 грудня, у Криворізькому районі рибінспектори застали "на гарячому" чоловіка, який ловив…
28 грудня в місті Дніпро та по області очікуються пориви південно-західного вітру 15-20 м/с. На…
27 грудня, о 08:00, поблизу села Чумаки Дніпровського району, сталася ДТП. Внаслідок зіткнення автомобілів Opel…