Ми пропонуємо варіант, схожий на класичний, але з додаванням таємного продукту – вершків. Звучить незвично, але це дуже смачно – спробуйте самі.
Вам знадобляться:
1. Яйце відварити й остудити, з риби дістати філе й нарізати. Почистити яблуко. Усі продукти, крім вершків, перебити за допомогою блендера або м’ясорубки. Довести до смаку за допомогою спецій.
2. Холодні, прямо з холодильника вершки збивати 5-7 хвилин до кремоподібної консистенції. Акуратно вмішати в страву. Залишити в холодильнику на 1-2 години.
Після цього форшмак з оселедця готовий – намазуйте на бутерброди або подавайте з картоплею.
У Кам’янському за тур до завершення чемпіонату міста з футболу серед промислових підприємств та аматорських…
Поліцейські м. Самар направили до суду обвинувальний акт щодо трьох осіб за збут психотропів шляхом…
Ювілярку привітав міський голова Андрій Білоусов. "Сьогодні свій 100-річний ювілей відзначає мешканка нашої громади —…
Хлібозаводу №1 ТОВ «АГРОСС» м. Кам'янське на постійну роботу потрібні з можливим бронюванням. Водій 14000-20000…
Петиція із проханням створити велодоріжку на мостовому переході через р. Дніпро зявилася 5 серпня на…
З 29 липня по 3 серпня Умань стала центром юнацького веслування — саме тут відбувся…