Ми пропонуємо варіант, схожий на класичний, але з додаванням таємного продукту – вершків. Звучить незвично, але це дуже смачно – спробуйте самі.
Вам знадобляться:
1. Яйце відварити й остудити, з риби дістати філе й нарізати. Почистити яблуко. Усі продукти, крім вершків, перебити за допомогою блендера або м’ясорубки. Довести до смаку за допомогою спецій.
2. Холодні, прямо з холодильника вершки збивати 5-7 хвилин до кремоподібної консистенції. Акуратно вмішати в страву. Залишити в холодильнику на 1-2 години.
Після цього форшмак з оселедця готовий – намазуйте на бутерброди або подавайте з картоплею.
10 років тому, 12 листопада 2015 року, у Кам’янському відкрито Стелу Памяті - меморіал на…
Українська акторка та ексучасниця гумористичного шоу «Дизель Шоу» Яна Глущенко приголомшила шанувальників особистим зізнанням. У своєму Instagram артистка розповіла,…
Ароматний, ніжний, солоний чи вершковий сир залишається улюбленим продуктом для мільйонів людей. Але навіть найдорожчий…
Слідчі Дніпра скерували до суду обвинувальний акт стосовно службової особи, яка вимагала неправомірну вигоду за…
Річ у тім, що цього разу добірка буде про ті знаки Зодіаку, які живуть серцем.…
Подія сталася в Індустріальному районі міста у ж/м Лівобережний-3. За передньою інформацією, невідомий здійснив постріли…