Ми пропонуємо варіант, схожий на класичний, але з додаванням таємного продукту – вершків. Звучить незвично, але це дуже смачно – спробуйте самі.
Вам знадобляться:
1. Яйце відварити й остудити, з риби дістати філе й нарізати. Почистити яблуко. Усі продукти, крім вершків, перебити за допомогою блендера або м’ясорубки. Довести до смаку за допомогою спецій.
2. Холодні, прямо з холодильника вершки збивати 5-7 хвилин до кремоподібної консистенції. Акуратно вмішати в страву. Залишити в холодильнику на 1-2 години.
Після цього форшмак з оселедця готовий – намазуйте на бутерброди або подавайте з картоплею.
Слідчі Кривого Рогу повідомили про підозру містянину, причетному до хуліганських дій. Зловмисник битою розбив скло…
Каметсталь запрошує на роботу з офіційним працевлаштуванням, гарантує стабільні виплати та надає можливості для професійного…
За результатами розгляду заяв, поданих з 12 по 25 травня 2025 року, 602 підприємці нашої…
Молодіжна рада та Управлінням молоді та спорту, спільно зі школою танців Ru Di та Ru…
18 червня о 13:30 у Кам'янському, на пл.Калнишевського сталася аварія. В районі 16-го ліцею зіткнулися…
Один із п'яти підозрюваних у смерті американського актора Меттью Перрі визнав себе винним. Йдеться про лікаря Сальвадора Пласенсія,…