Цей спосіб приготування зручний тим, що вироби можна ліпити відразу після замішування. Не потрібно чекати, поки тісто підніметься. Слідкуйте за свіжістю дріжджів – бажано купувати їх у день готування.
Інгредієнти:
Приготування:
Борошно бажано кілька разів просіяти для пишності випічки.
1. Теплу воду змішайте з цукром, сіллю, олією та дріжджами. Додайте кілька ложок борошна і перемішайте. Влийте окріп. Поступово всипте в масу решту борошна і замішуйте тісто ложкою (поки не охолоне), а потім вручну.
2. Потім підготуйте начинку. Якщо це вишні, то посипте їх невеликою кількістю цукру і додайте трохи крохмалю (чайну ложку на 100 г ягід). Одразу ліпіть пироги, поки начинка не пустила сік. Абрикоси наріжете половинками та підсолодіть. Якщо робите пиріжки з яблуками, натріть фрукти на тертці, додайте цукор і, за бажанням, корицю та кардамон.
3. Вироби можна смажити на сковорідці з гарячою олією по кілька хвилин з кожного боку. А пиріжки в духовці готуються 25-30 хвилин при 200°.
Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "Внаслідок ворожої атаки загинули троє наших мешканців. Серед…
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "22 людей постраждали через нічну атаку на Кам’янське.…
Повітряні ворожі удари по території нашого міста 26 та 29 липня в черговий раз нагадують…
Про це розповіла Лариса Биданцева, керівниця Кам’янської станції обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини…
Зірок Голлівуду Анджеліну Джолі та Джонні Деппа знову повʼязують не лише спільні кінопроєкти, а й, імовірно, романтичні стосунки. Принаймні…
Мер Кам'янського Андрій Білоусов разом з начальником Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергієм Лисаком провели огляд…