Цей спосіб приготування зручний тим, що вироби можна ліпити відразу після замішування. Не потрібно чекати, поки тісто підніметься. Слідкуйте за свіжістю дріжджів – бажано купувати їх у день готування.
Інгредієнти:
Приготування:
Борошно бажано кілька разів просіяти для пишності випічки.
1. Теплу воду змішайте з цукром, сіллю, олією та дріжджами. Додайте кілька ложок борошна і перемішайте. Влийте окріп. Поступово всипте в масу решту борошна і замішуйте тісто ложкою (поки не охолоне), а потім вручну.
2. Потім підготуйте начинку. Якщо це вишні, то посипте їх невеликою кількістю цукру і додайте трохи крохмалю (чайну ложку на 100 г ягід). Одразу ліпіть пироги, поки начинка не пустила сік. Абрикоси наріжете половинками та підсолодіть. Якщо робите пиріжки з яблуками, натріть фрукти на тертці, додайте цукор і, за бажанням, корицю та кардамон.
3. Вироби можна смажити на сковорідці з гарячою олією по кілька хвилин з кожного боку. А пиріжки в духовці готуються 25-30 хвилин при 200°.
На черговому засіданні краєзнавчого товариства, що відбулося у Бібліотеці ім. Шевченка в Кам'янському, кандидат технічних…
Трагічну новину повідомив мер Андрій Білоусов. "5 жовтня в бою поблизу населеного пункту Нове Шахове…
Сьогодні о 06:34 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про займання квартири на п’ятому поверсі…
У п’ятницю, 31 жовтня, на Слобожанському проспекті у Дніпрі сталась аварія. Біля “Нашої Правди” мікроавтобус…
Анна Павлова - десерт, який люблять багато жінок. Ніжна меренга, вершковий крем і лимонний курд…
У п'ятницю, 31 жовтня, у Кривому Розі на вулиці Волонтерів сталася моторошна ДТП. Там автомобіль,…