Цей спосіб приготування зручний тим, що вироби можна ліпити відразу після замішування. Не потрібно чекати, поки тісто підніметься. Слідкуйте за свіжістю дріжджів – бажано купувати їх у день готування.
Інгредієнти:
Приготування:
Борошно бажано кілька разів просіяти для пишності випічки.
1. Теплу воду змішайте з цукром, сіллю, олією та дріжджами. Додайте кілька ложок борошна і перемішайте. Влийте окріп. Поступово всипте в масу решту борошна і замішуйте тісто ложкою (поки не охолоне), а потім вручну.
2. Потім підготуйте начинку. Якщо це вишні, то посипте їх невеликою кількістю цукру і додайте трохи крохмалю (чайну ложку на 100 г ягід). Одразу ліпіть пироги, поки начинка не пустила сік. Абрикоси наріжете половинками та підсолодіть. Якщо робите пиріжки з яблуками, натріть фрукти на тертці, додайте цукор і, за бажанням, корицю та кардамон.
3. Вироби можна смажити на сковорідці з гарячою олією по кілька хвилин з кожного боку. А пиріжки в духовці готуються 25-30 хвилин при 200°.
25 грудня о 09.00 відбудеться пленарне засідання 83-ї сесії Кам’янської міської ради VIII скликання. Із проєктом порядку денного…
КП КМР «Транспорт» повідомляє: До уваги пасажирів, що користуються трамвайним маршрутом №3. Завтра, 17.12.2025р. у…
В рамках проєкту «Адаптація стратегії стійкості для громад: Впровадження в Кам’янському», що реалізується ГО «Ро3квіт»…
12-15 грудня у Львові відбувся Всеукраїнський турнір зі спортивної акробатики памʼяті заслуженого тренера України Олексія…
Послідовно працюємо над збереженням пам’яті про камʼянчан, які віддали своє життя за свободу та незалежність…
25-річний мешканець Кривого Рогу вимагав гроші у знайомого, погрожуючи оприлюднити відомості щодо його особистого життя,…