Цей спосіб приготування зручний тим, що вироби можна ліпити відразу після замішування. Не потрібно чекати, поки тісто підніметься. Слідкуйте за свіжістю дріжджів – бажано купувати їх у день готування.
Інгредієнти:
Приготування:
Борошно бажано кілька разів просіяти для пишності випічки.
1. Теплу воду змішайте з цукром, сіллю, олією та дріжджами. Додайте кілька ложок борошна і перемішайте. Влийте окріп. Поступово всипте в масу решту борошна і замішуйте тісто ложкою (поки не охолоне), а потім вручну.
2. Потім підготуйте начинку. Якщо це вишні, то посипте їх невеликою кількістю цукру і додайте трохи крохмалю (чайну ложку на 100 г ягід). Одразу ліпіть пироги, поки начинка не пустила сік. Абрикоси наріжете половинками та підсолодіть. Якщо робите пиріжки з яблуками, натріть фрукти на тертці, додайте цукор і, за бажанням, корицю та кардамон.
3. Вироби можна смажити на сковорідці з гарячою олією по кілька хвилин з кожного боку. А пиріжки в духовці готуються 25-30 хвилин при 200°.
11 вересня у селі Сурсько-Литовське, що в Дніпровському районі Дніпропетровської області, травмувалася дитина. 10-річний хлопчик…
Танцювальне свято відвідав мер Андрій Білоусов. "Сьогодні у міському парку культури та відпочинку провели спортивно-масовий…
На відкритті побував мер Андрій Білоусов. "Через війну тисячі наших співгромадян втратили свої домівки і…
З ініціативи першої леді України Олени Зеленської в Києві відбувся п’ятий Саміт перших леді та…
За результатами досліджень відокремленого структурного підрозділу Кам’янського міського відділу лабораторних досліджень державної установи «Дніпропетровський обласний…
19 вересня у Музеї історії м. Кам'янське відкриється фото-виставка під назвою "Кам'янське. Крізь обєктив часу…