Цей пікантний салат буде зникати зі столу, а гості попросять рецепт.
Інгредієнти:
1. Щоб приготувати баклажани на зиму, миємо їх і видаляємо все зайве. Далі нарізаємо на брусочки. Обсмажуємо їх на олії до золотистого і викладаємо на серветки, щоб прибрати зайвий жир. Посипаємо сіллю та відкладаємо.
2. Нарізаємо перець соломкою, а цибулю і перець гострий – півкільцями. Моркву натираємо, як для корейської. Часник під прес, дрібно рубаємо зелень.
3. Далі змішуємо все це разом, крім зелені. Додаємо цукор, оцет і приправу, знову перемішуємо і залишаємо на годину-дві. На цьому етапі всипаємо зелень.
4. Розкладаємо салат по банках. Вистачить трьох об’ємом півлітра. Між ними ділимо сік, який виділиться з овочів. Накриваємо кришками та стерилізуємо. Після закипання рідини в банці засікаємо 20 хвилин.
5. Закатуємо, перевертаємо і залишаємо укутаними до охолодження. Потім прибираємо на зберігання.
Криворізькі поліцейські повідомили про підозру трьом чоловіками, причетним до незаконного посіву та вирощування конопель. Місцеві…
У вівторок, 16 вересня, Дніпропетровський рибоохоронний патруль викрив грубе порушення правил любительського рибальства на річці…
Забруднення річки у Павлоградському районі: поліцейські розслідують кримінальне провадження щодо екологічного правопорушення. Як встановили правоохоронці,…
Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "У місті без надзвичайних подій. Вночі в області…
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "В області працювали сили ППО. Знищили 5 безпілотників,…
У Дніпропетровській області зафіксовано один випадок ботулізму у дорослого пацієнта. Про це повідомляє Дніпропетровський обласний центр…