Цей пікантний салат буде зникати зі столу, а гості попросять рецепт.
Інгредієнти:
1. Щоб приготувати баклажани на зиму, миємо їх і видаляємо все зайве. Далі нарізаємо на брусочки. Обсмажуємо їх на олії до золотистого і викладаємо на серветки, щоб прибрати зайвий жир. Посипаємо сіллю та відкладаємо.
2. Нарізаємо перець соломкою, а цибулю і перець гострий – півкільцями. Моркву натираємо, як для корейської. Часник під прес, дрібно рубаємо зелень.
3. Далі змішуємо все це разом, крім зелені. Додаємо цукор, оцет і приправу, знову перемішуємо і залишаємо на годину-дві. На цьому етапі всипаємо зелень.
4. Розкладаємо салат по банках. Вистачить трьох об’ємом півлітра. Між ними ділимо сік, який виділиться з овочів. Накриваємо кришками та стерилізуємо. Після закипання рідини в банці засікаємо 20 хвилин.
5. Закатуємо, перевертаємо і залишаємо укутаними до охолодження. Потім прибираємо на зберігання.
На місці будівництва побував мер Андрій Білоусов. "Перевірив, як просувається будівництво укриття для Ліцею №22.…
Вже з листопада в усіх офісах ЦНАП Дніпропетровщини можна оформити відстрочку від мобілізації. Подовжити її,…
Про це повідомляє голова облради Микола Лукашук. "Захворюваність на COVID-19 та ГРВІ продовжує знижуватись. Минулого…
Музей історії міста Кам’янське запрошує долучитися до заходів, присвячених Дню пам’яті жертв Голодомору 1932-1933 років.…
До різдвяних свят українцям варто очікувати підвищення цін на низку популярних продуктів. За словами експертів, здорожчання зумовлене сукупністю економічних факторів —…
1 листопада до Музею історії міста завітали справжні ентузіасти та палкі шанувальники української мови. "Навіть…