Цей пікантний салат буде зникати зі столу, а гості попросять рецепт.
Інгредієнти:
1. Щоб приготувати баклажани на зиму, миємо їх і видаляємо все зайве. Далі нарізаємо на брусочки. Обсмажуємо їх на олії до золотистого і викладаємо на серветки, щоб прибрати зайвий жир. Посипаємо сіллю та відкладаємо.
2. Нарізаємо перець соломкою, а цибулю і перець гострий – півкільцями. Моркву натираємо, як для корейської. Часник під прес, дрібно рубаємо зелень.
3. Далі змішуємо все це разом, крім зелені. Додаємо цукор, оцет і приправу, знову перемішуємо і залишаємо на годину-дві. На цьому етапі всипаємо зелень.
4. Розкладаємо салат по банках. Вистачить трьох об’ємом півлітра. Між ними ділимо сік, який виділиться з овочів. Накриваємо кришками та стерилізуємо. Після закипання рідини в банці засікаємо 20 хвилин.
5. Закатуємо, перевертаємо і залишаємо укутаними до охолодження. Потім прибираємо на зберігання.
У Дніпрі поліція затримала підозрюваного у скоєнні серії майнових злочинів в закладах громадського харчування. Злочинець…
У найближчі три доби у Дніпропетровській області очікуються короткочасні дощі. Нічна температура буде від +18…
Жителька Дніпра їхала мікроавтобусом до Чехії. Вона намагалася вивести ікону в багажному відділенні транспортного засобу.…
У Дніпрі викрили 62-річного шахрая, який за гроші обіцяв працевлаштування в Офісі Генерального прокурора. Про…
16-річна мешканка Дніпра потрапила до лікарні з алкогольною комою. Надійшов критичний виклик на базу відпочинку…
У мешканця Дніпра правоохоронці виявили майже 70 сліп-пакетів із канабісом та метамфетаміном. Злочин було викрито…