Рецепт дня: Смачний салат з тунцем та огірком

Влітку у спеку не хочеться їсти нічого “важкого” – українці все частіше віддають перевагу легким освіжним стравам. До таких належать салати, зокрема, зі свіжими овочами, наприклад, огірками. Цей вдалий і простий рецепт точно буде вам до вподоби.

Простий салат із консервованого тунця допоможе вам урізноманітнити повсякденний раціон або здивувати гостей на свято.

Інгредієнти:

  • банка тунця в соку або олії;
  • два свіжих огірки;
  • два яйця;
  • чайна ложка діжонської гірчиці;
  • дві столові ложки оливкової олії;
  • спеції, трави, сіль, перець, лимонний сік.

Приготування:

1. Відкриваємо банку з тунцем, зливаємо рідину, викладаємо рибу в миску.

2. Туди ж додаємо свіжий дрібно нарізаний огірок і подрібнені курячі яйця, попередньо зварені круто.

3. Викладаємо ложку гірчиці, дві – олії, посипаємо травами, спеціями на свій смак. Солимо, перчимо, заправляємо лимонним соком і подаємо до столу.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *