Влітку у спеку не хочеться їсти нічого “важкого” – українці все частіше віддають перевагу легким освіжним стравам. До таких належать салати, зокрема, зі свіжими овочами, наприклад, огірками. Цей вдалий і простий рецепт точно буде вам до вподоби.
Простий салат із консервованого тунця допоможе вам урізноманітнити повсякденний раціон або здивувати гостей на свято.
Інгредієнти:
- банка тунця в соку або олії;
- два свіжих огірки;
- два яйця;
- чайна ложка діжонської гірчиці;
- дві столові ложки оливкової олії;
- спеції, трави, сіль, перець, лимонний сік.
Приготування:
1. Відкриваємо банку з тунцем, зливаємо рідину, викладаємо рибу в миску.
2. Туди ж додаємо свіжий дрібно нарізаний огірок і подрібнені курячі яйця, попередньо зварені круто.
3. Викладаємо ложку гірчиці, дві – олії, посипаємо травами, спеціями на свій смак. Солимо, перчимо, заправляємо лимонним соком і подаємо до столу.