Простий салат із консервованого тунця допоможе вам урізноманітнити повсякденний раціон або здивувати гостей на свято.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Відкриваємо банку з тунцем, зливаємо рідину, викладаємо рибу в миску.
2. Туди ж додаємо свіжий дрібно нарізаний огірок і подрібнені курячі яйця, попередньо зварені круто.
3. Викладаємо ложку гірчиці, дві – олії, посипаємо травами, спеціями на свій смак. Солимо, перчимо, заправляємо лимонним соком і подаємо до столу.
Про це ДЮСШ №3 повідомили на своїй сторінці Фейсбук. Турнір з тенісу «Болгарія U14», місто…
Контррозвідка Служби безпеки запобігла новому теракту у прифронтовому Дніпрі. За результатами комплексних заходів затримано російську…
Американський співак і один з найвідоміших попідолів світу Джастін Тімберлейк вперше публічно заговорив про проблеми зі здоров’ям.…
Ввечері у неділю, 3 серпня, у Металургійному районі Кривого Рогу жінка випала з вікна 5-го…
Про це розповіла Лариса Биданцева, керівниця Кам’янської станції обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини…
В урочистостях взяв участь мер Андрій Білоусов. "З нагоди Дня Повітряних Сил ЗСУ відзначили наших…