Простий салат із консервованого тунця допоможе вам урізноманітнити повсякденний раціон або здивувати гостей на свято.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Відкриваємо банку з тунцем, зливаємо рідину, викладаємо рибу в миску.
2. Туди ж додаємо свіжий дрібно нарізаний огірок і подрібнені курячі яйця, попередньо зварені круто.
3. Викладаємо ложку гірчиці, дві – олії, посипаємо травами, спеціями на свій смак. Солимо, перчимо, заправляємо лимонним соком і подаємо до столу.
У Дніпрі після майже 29 років шлюбу розлучилося подружжя. Чоловік приревнував жінку до знайомого, однак…
У Кам’янському майже три місяці проводився турнір з футболу серед молодіжних команд. Сім команд зіграли…
У пʼятницю, 19 грудня, у комунальній установі “Кам’янський міський ветеранський простір” відбулися змагання з жиму…
У Кривому Розі поліцейські повідомили про підозру чоловікові у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень перехожому. Під…
На вулуці Метробудівській перед перехрестям із Набережною Заводською у Дніпрі позашляховик збив жінку. Про це…
Подробиці повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук. "Безпекова ситуація на Дніпропетровщині станом на 07:30.…