Простий салат із консервованого тунця допоможе вам урізноманітнити повсякденний раціон або здивувати гостей на свято.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Відкриваємо банку з тунцем, зливаємо рідину, викладаємо рибу в миску.
2. Туди ж додаємо свіжий дрібно нарізаний огірок і подрібнені курячі яйця, попередньо зварені круто.
3. Викладаємо ложку гірчиці, дві – олії, посипаємо травами, спеціями на свій смак. Солимо, перчимо, заправляємо лимонним соком і подаємо до столу.
Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "Сьогодні разом із депутатом міської ради Олександром Лукашовим,…
Аварія за участі двоколісного сталася у Кам'янському, на перехресті просп. Т. Шевченка та просп. Відродження,…
Місто Кам'янське відзначило свою 275-ту річницю, і найкращим подарунком містянам до цієї знаменної події традиційно…
Монети номіналом 10 копійок поступово вилучатимуться з готівкового обігу уже від 1 жовтня 2025 року. Про це передає пресслужба НБУ. Нацбанк…
Вийшов трейлер напруженого трилера "Служниця" (The Housemaid), знятого на основі однойменного роману-бестселера американської авторки та…
На вулиці Тополиній у Дніпрі невідомі хулігани розстріляли припарковані легкові автомобілі, передає "Відомо" з посиланням…