Рецепт дня: Медове печиво до Спасу

Вже завтра, 6 серпня, очікується важливе свято – Яблучний Спас. Як відомо, з нагоди цього свята робиться різна випічка з медом – печиво, коржики, торти. 

Це дуже проста випічка з медом. Тісто готується легко, а на випікання піде всього 10-15 хвилин.

Для приготування беремо:

  • два яйця;
  • 100 грамів вершкового масла;
  • 140 мілілітрів меду;
  • 300 грамів пшеничного борошна;
  • 70 грамів цукру;
  • ванільний цукор;
  • пачку розпушувача;
  • дрібку солі.
Приготування:

1. Масло потрібно розтопити. Коли воно трохи охолоне, додаємо цукор, яйця, мед, сіль і ваніль. Добре перемішуємо і всипаємо просіяне борошно з розпушувачем.

2. Потрібно замісити тісто, накрити його харчовою плівкою і прибрати в морозилку на 15 хвилин.

3. Дістаємо тісто і скачуємо кульки. На деко вистилаємо пергамент. Перекладаємо на нього майбутнє печиво і випікаємо за 180 градусів близько 15 хвилин. Слідкуйте за тим, щоб випічка не підгоріла і не пересушилася.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *